ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τρίποντα για την ενίσχυση των αθλητών της ΟΣΕΚΑ σκοράρει ο Φραγκίσκος Αλβέρτης με παιδιά των ακαδημιών του σε ένα μοναδικό 3-point challenge, στο πλαίσιο της ενέργειας «Ηοops for Hope» που υλοποιεί ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός της ΟΣΕΚΑ, σε συνεργασία με την ομοσπονδία.
Πέντε πρωτότυπα πορτραίτα Ελλήνων «θρύλων» του μπάσκετ θα αποκαλύπτονται μέσα από μπασκετικά challenges, συγκεντρώνοντας χρήματα για την αγορά ειδικών αμαξιδίων για τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας της ΟΣΕΚΑ. Τα νέα αμαξίδια θα ενισχύσουν τις προσπάθειες των αθλητών στο 9ο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Καλαθοσφαίρισης με αμαξίδιο (ECMC 2019).
Για τη δημιουργία των πορτραίτων, ο βραβευμένος illustrator Χάρη Τσέβη χρησιμοποίησε αποκλειστικά αποκόμματα εφημερίδων που αναφέρονται στον κάθε αθλητή.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Pantelakis Securities για ΔΑΑ: Tιμή στόχος τα €11,00 και ουδέτερη σύσταση για τη μετοχή
- ΤτΕ: Ταμειακό πλεόνασμα 1 δισ. ευρώ το πρώτο τετράμηνο
- Παράσχης (ΣΕΤΕ): «Ο ελληνικός τουρισμός χρειάζεται Master Plan και επενδύσεις στην ποιότητα – Μη στηριζόμαστε μόνο στο brand μας»
- Ο Akylas ακύρωσε την προγραμματισμένη εμφάνισή του στην ΕΡΤ μετά την Eurovision
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.