• sports

    Θα «σβήσει» από σήμερα την ποινή ο Παναθηναϊκός;

    • NewsRoom
    παναθηναικος-λαμια


    Η δεύτερη αγωνιστική της Super League ξεκινάει σήμερα με τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 19:15, στο ΟΑΚΑ. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος οι «πράσινοι», με το γκολ του Γιάννη Μπουζούκη, επικράτησαν 1-0 εκτός έδρας της Ξάνθης. Αν κερδίσουν και τη Λαμία θα «σβήσουν» από σήμερα την ποινή της αφαίρεσης των 6 βαθμών, με την οποία ξεκίνησαν το πρωτάθλημα. Η Λαμία στην πρώτη αγωνιστική ηττήθηκε 3-0, στο γήπεδό της, από τον Άρη.

    Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει για το παιχνίδι Παναθηναϊκός-Λαμία το συνδυαστικό στοίχημα με το ακριβές σκορ 2-0, τον Μπουζούκη να σκοράρει και τα Over 4,5 κόρνερ του Παναθηναϊκού στον αγώνα.

    Αύριο, στις 19:15, στη Νέα Σμύρνη, θα αναμετρηθούν ο Πανιώνιος και ο ΠΑΟΚ. Στην πρώτη αγωνιστική, ο Πανιώνιος έφερε ισοπαλία 2-2, εντός έδρας, με τον ΟΦΗ και ο ΠΑΟΚ κέρδισε 1-0, στην Τούμπα, τον Αστέρα Τρίπολης.

    Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει συνδυαστικό στοίχημα, για το παιχνίδι Πανιώνιος-ΠΑΟΚ, με τα Over 0,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο και τις 2 ομάδες να σκοράρουν στο δεύτερο ημίχρονο και τα Over 8,5 κόρνερ στον αγώνα.

    Αύριο, στις 21:30, στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Ολυμπιακός φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Στην πρεμιέρα, κέρδισε 1-0, εντός έδρας, τον Λεβαδειακό. Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε 2-0, στο ΟΑΚΑ, από την ΑΕΚ.

    Το συνδυαστικό στοίχημα του Πάμε Στοίχημα, για το ματς Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα, είναι με τον Φορτούνη να σκοράρει πρώτος στον αγώνα και το ακριβές σκορ 3-0 και τα Over4,5 κόρνερ του Ολυμπιακού στον αγώνα.

     ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΝΙΚΗΣ, ΤΑ ΚΟΡΝΕΡ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΟΡΕΡ

     Το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει και πολλά ειδικά στοιχήματα, για τα παιχνίδια Παναθηναϊκός-Λαμία, Πανιώνιος-ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα.

    Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στη διαφορά νίκης, το ημίχρονο με τα υψηλότερο σκορ του αγώνα και των δύο ομάδων, το λεπτό του πρώτου γκολ, τον παίκτη που θα πετύχει το πρώτο γκολ, το οποιοδήποτε γκολ και το τελευταίο γκολ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία του αγώνα, του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου, τη νίκη με μηδέν παθητικό, τα κόρνερ των δύο ομάδων στον αγώνα και το πρώτο ημίχρονο, το πρώτο και το τελευταίο κόρνερ, τον νικητή των κόρνερ, την πρώτη και την τελευταία ομάδα που θα σκοράρει, την ομάδα που θα σκοράρει πρώτη σε συνδυασμό με το τελικό αποτέλεσμα.

    Σε όλους τους αγώνες, οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα, έχουν τη δυνατότητα να κάνουν cash-out, να κλείνουν δηλαδή τα στοιχήµατα, πριν από τη διευθέτηση των επιλογών τους, τόσο για παιχνίδια που έχουν παίξει πριν την έναρξη τους (pre-game), όσο και στους live αγώνες.



    ΣΧΟΛΙΑ