• sports

    Telegraph: Οι Σαουδάραβες ετοιμάζουν πρόταση μαμούθ για τον Λιονέλ Μέσι – Πάνω από 400 εκατ. δολάρια τον χρόνο

    Λιονέλ Μέσι


    Προσφορά μαμούθ φέρεται να προσφέρει στον Λιονέλ Μέσι ποδοσφαιρικός σύλλογος στη  στη Σαουδική Αραβία, όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Telegraph.

    Το ρεπορτάζ της βρετανικής εφημερίδας έρχεται μια ημέρα μετά την απόφαση της Παρί Σεν Ζερμέν να απαγορεύσει στον Αργεντίνο ένα ταξίδι στο Ριάντ.  Σύμφωνα με τη Telegraph, οι Σαουδάραβες φαίνεται να βρίσκονται σε συζητήσεις με τον πατέρα του Λιονέλ Μέσι, για ένα από τα μεγαλύτερα συμβόλαια στην ιστορία του παιχνιδιού.

    Ειδικότερα, στον Μέσι φέρεται να προσφέρεται ένα συμβόλαιο αξίας μεγαλύτερης των 400 εκατ. δολάρια ετησίως, για αμέσως μετά τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν τον επόμενο μήνα.

    Υπενθυμίζεται πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος υπέγραψε με τον σαουδαραβικό σύλλογο Αλ-Νασρ τον περασμένο Δεκέμβριο, αμείβεται με περίπου  210 εκατομμύρια δολάρια ετησίως. Το συμβόλαιο του Ρονάλντο λήγει το 2025.

    Ο Μέσι έχει συνδεθεί με τον σαουδαραβικό σύλλογο Αλ Χιλάλ αρκετές φορές τους τελευταίους μήνες. Oι  σχετικές εικασίες επανήλθαν αυτή την εβδομάδα, αφού ο γαλλικός σύλλογος του Μέσι επέβαλε χρηματικό πρόστιμο στον Αργεντίνο για ένα ταξίδι του στη Σαουδική Αραβία μετά την ήττα της PSG το Σαββατοκύριακο. Ο Μέσι είχε προηγουμένως διοριστεί Πρεσβευτής Τουρισμού της Σαουδικής Αραβίας και βρισκόταν στη χώρα αυτή την εβδομάδα.

    Διαβάστε επίσης

    ΟΑΚΑ: Το ΔΣ ενέκρινε την παραχώρηση του γηπέδου στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός



    ΣΧΟΛΙΑ