• sports

    Stoiximan και Ολυμπιακός δίπλα στα παιδιά της Φλόγας

    • NewsRoom
    Ολυμπιακός και Stoiximan


    H Stoiximan και η ΠΑΕ Ολυμπιακός, στο πλαίσιο της χορηγικής τους συνεργασίας, για 9η διαδοχική χρονιά πραγματοποίησαν επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Συλλόγου Γονέων Παιδιών με Νεοπλασματικές Ασθένειες “Φλόγα”, λίγο πριν από τον εορτασμό των Χριστουγέννων, με σκοπό να στηρίξουν το αξιέπαινο έργο του Οργανισμού.

    Κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης επίσκεψης που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, εκπρόσωποι της Stoiximan, της ΠΑΕ Ολυμπιακός, αλλά και οι ποδοσφαιριστές Γιώργος Μασούρας, Ανδρέας Ντόη και Φρανσίσκο Ορτέγκα προσέφεραν δώρα, μπάλες και αυτόγραφα στα παιδιά που φιλοξενούνται στον ξενώνα της Φλόγας.

    Παράλληλα, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Οργανισμού για την κάλυψη των άμεσων λειτουργικών εξόδων του, οι δύο συνεργαζόμενοι εταίροι προχώρησαν σε χρηματική δωρεά προς τον Σύλλογο.

    Ολυμπιακός και Stoiximan

    Η κα. Ιωάννα Κοζαδίνου, Υπεύθυνη Εταιρικής Υπευθυνότητας της Stoiximan, δήλωσε:

    «Στη Stoiximan, όραμά μας είναι μέσω πρωτοβουλιών εταιρικής κοινωνικής ευθύνης να υλοποιούμε δράσεις που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ζωής των παιδιών που αντιμετωπίζουν σοβαρές παθήσεις. Είμαστε περήφανοι που για 9η συνεχή χρονιά μαζί με την ΠΑΕ Ολυμπιακός, συμβάλλουμε και εμείς στην προσπάθεια της Φλόγας να παρέχει ιατρική, κοινωνική αλλά και ψυχική φροντίδα σε αυτά τα παιδιά και στις οικογένειές τους. Ευχόμαστε από καρδιάς γρήγορη ανάρρωση και επιστροφή στη καθημερινότητα σε όλους τους μικρούς ήρωες».

    Ο κ. Νίκος Γαβαλάς, Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ανέφερε:

    «Είναι μεγάλη μας χαρά να βρισκόμαστε για ακόμη μια χρονιά δίπλα στα παιδιά της Φλόγας, μαζί με τον χορηγό μας, τη Stoiximan, συμβάλλοντας από κοινού στην ενίσχυση του έργου του Οργανισμού. Όλοι μαζί αγκαλιάζουμε τους αληθινούς μαχητές της ζωής και στηρίζουμε τον αγώνα και κάθε προσπάθεια τους για ένα καλύτερο αύριο».

    Διαβάστε επίσης:

    O Βαγγέλης Μαρινάκης και ο Ολυμπιακός στήριξαν για άλλη μια φορά το έργο της Μητρόπολης Πειραιώς

    Ολοκληρώθηκε ο όγδοος κύκλος του προγράμματος της Stoiximan «Οι Μικροί Ήρωες μαθαίνουν»

    Στρατηγική κίνηση από την Prada: Εξαγόρασε πανάκριβο κτίριο στην εμβληματική Fifth Avenue της Νέας Υόρκης



    ΣΧΟΛΙΑ