ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πρόκριση για την τρίτη φάση των προκριματικών του Champions League πήρε πανηγυρικά ο ΠΑΟΚ, ο οποίος ήταν ο μεγάλος νικητής της αναμέτρησης με την τουρκική Μπεσίκτας στον αγώνα της Τούμπας. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε με 3-1 και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση.
Μεγάλος πρωταγωνιστής του ΠΑΟΚ ήταν ο 18χρονος Χρήστος Τζόλης, ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του ενώ μοίρασε και την ασίστ στον Πέλκα για το τρίτο γκολ.
Η Μπεσίκτας αντέδρασε στο 37΄όταν ο Λενς έβγαλε μία σέντρα από την δεξιά, ο Λάριν βρέθηκε στην πλάτη του Βαρέλα και μείωσε σε 3-1 στέλνοντας την μπάλα στην εστία του Ζίβκοβιτς.
Ο ΠΑΟΚ, πάντως είχε τη δυνατότητα να βρεθεί εκ νέου μπροστά με τρία διαφορά γκολ, όταν ο Ουέλινγκτον ανέτρεψε τον Άκπομ μέσα στην περιοχή. Ο Άγγλος ανέλαβε την εκτέλεση αλλά δεν κατάφερε να ευστοχήσει.
Στη συνέχεια, η Μπεσίκτας έφτασε κοντά στο 3-2, όμως ο Μπόιντ δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Οι Ελληνικές τράπεζες συμμετέχουν στο 40,6% του συνολικού δανεισμού της ελληνικής ναυτιλίας που φτάνει τα 59,68 δισ. δολάρια – Ποια δίνει τα περισσότερα
- JPMorgan: Ρίχνει στα τάρταρα τη μετοχή της Rheinmetall μετά από υποβάθμιση και μείωση τιμής στόχου κατά -30% – Κατρακύλα -8%
- Έλεγχοι της ΑΑΔΕ σε αγροτικές ενισχύσεις: Ανακτήθηκαν 16,3 εκατ. ευρώ από 27.193 δικαιούχους για το 2023
- Θεμιστοκλέους: Προκήρυξη για 1000 γιατρούς την επόμενη βδομάδα – 5.000 προκηρύξεις και 3.000 προσλήψεις Ε.Π το 2026
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.