• Στοίχημα

    Τριάδα για τα Κύπελλα Ευρώπης

    • Monobet


    Επιλογές με φαβορί, Goal και Over από το ΜΟΝΟΒΕΤ

    Στα παιχνίδια του Europa League και του Conference League στρέφεται σήμερα το στοιχηματικό ενδιαφέρον μετά την ολοκλήρωση των προημιτελικών του Champions League. To MONOBET έχει μία τριάδα με φαβορί, Goal και Over.

    Το φαβορί είναι η Λίβερπουλ στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Αταλάντα. Προέρχεται από 2 ήττες-σοκ στο Άνφιλντ, με 0-3 από την Αταλάντα και με 0-1 από την Κρίσταλ Πάλας. Κινδυνεύει να τα χάσει όλα, και το πρωτάθλημα και το Europa League, μέσα σε λίγες μέρες.

    Δεν πρόκειται να τα παρατήσει. Θα προσπαθήσει να κάνει την μεγάλη ανατροπή στο Μπέργκαμο αλλά είναι πολύ δύσκολη η αποστολή της. Μπορεί όμως να πάρει τη νίκη. Δεν ήταν τόσο κακή η εικόνα της στο 0-3 του πρώτου αγώνα. Είχε ευκαιρίες για να σκοράρει, όταν βρέθηκε να χάνει με 0-1, ρίσκαρε στο τέλος και το πλήρωσε με το δεύτερο και το τρίτο γκολ.

    Το Over που ξεχώρισα είναι στον αγώνα της Γουέστ Χαμ με τη Λεβερκούζεν. Η πρώτη αναμέτρησή τους στη Γερμανία κρίθηκε με 2 γκολ προς το τέλος του αγώνα που πέτυχε η Λεβερκούζεν. Στα ύψη είναι η ψυχολογία των παικτών του Τσάμπι Αλόνσο μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ξέρουν βέβαια ότι η Γουέστ Χαμ είναι επικίνδυνη στην έδρα της και θα προσπαθήσουν να σκοράρουν και στην Αγγλία. Θα βγει στην επίθεση η Γουέστ Χαμ για να ανατρέψει το 2-0. Το σκορ μπορεί να ξεφύγει.

    Σήμερα παίζουν και οι 2 ελληνικές ομάδες στο Conference League, ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ. Και οι 2 έχουν βάσιμες ελπίδες για πρόκριση στα ημιτελικά. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανατρέψει το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε στο Βέλγιο από την Κλαμπ Μπριζ. Στην Τούμπα είναι ικανός για να τα καταφέρει. Το έκανε και στην προηγούμενη φάση όταν ανέτρεψε το 2-0 της ήττας του στο Ζάγκρεμπ από την Ντιναμό.

    Ο Ολυμπιακός έδειξε και στο πρώτο παιχνίδι με τη Φενερμπαχτσέ ότι μπορεί να πάρει το εισιτήριο. Θα ήταν πιο εύκολο το έργο του, στη σημερινή ρεβάνς στην Τουρκία, αν είχε κρατήσει το 3-0 με το οποίο προηγήθηκε στο Καραϊσκάκη. Τελικά κέρδισε με 3-2 και πρέπει να μείνει αήττητος σήμερα για να περάσει. Δεν θα στηριχτεί στη νίκη του πρώτου αγώνα. Θα κυνηγήσει το γκολ και στην Κωνσταντινούπολη και μπορεί να το πετύχει. Η Φενέρ λογικά θα σκοράρει στην έδρα της. Ποντάρω στο Goal.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    989 (ΠΕΜ, 22:00) ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ GOAL 1,60
    990 (ΠΕΜ, 22:00) ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ 2 1,68
    991 (ΠΕΜ, 22:00) ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ OVER 1,58

     

    Διαβάστε επίσης:

    UEFA: Ενημέρωσε την ΕΠΟ πως δεν υπάρχει κανένα θετικό δείγμα Έλληνα παίκτη σε έλεγχο ντόπινγκ

    Παρίσι 2024: Ξεκίνησε το ταξίδι της Ολυμπιακής Φλόγας μετά την τελετή αφής

    Στην έκθεση «Future of Joy» στο Μιλάνο!



    ΣΧΟΛΙΑ