• Στοίχημα

    Το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

    • Monobet
    ΑΕΚ


    Ειδικά στοιχήματα με ενισχυμένες αποδόσεις* για σκορ, ημίχρονο/τελικό και σκόρερ

    Το ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό ξεχωρίζει στην 18η αγωνιστική της Super League. Την Κυριακή, στις 20:30, στην OPAP Arena διεξάγεται το μεγάλο παιχνίδι. Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται και το ντέρμπι της Premier League, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ, το οποίο διεξάγεται την Κυριακή, στις 18:30, στο Old Trafford.

    Το Πάμε Στοίχημα θα προσφέρει την Κυριακή προτεινόμενες αγορές με ενισχυμένες αποδόσεις* για τα δύο ντέρμπι: 

    ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

    • Σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1, 4-1.
    • Ημίχρονο/Τελικό: ΑΕΚ/ΑΕΚ & No Goal.
    • Λιβάι Γκαρσία να σκοράρει το πρώτο γκολ.
    • Φώτης Ιωαννίδης να σκοράρει. 

    Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ

    • Σκορ πολλαπλών επιλογών 2-1, 3-1, 4-1.
    • Ημίχρονο/Τελικό: Μάντσεστερ Γιουν./Μάντσεστερ Γιουν & Under 2,5.
    • Αλεχάντρο Γκαρνάτσο να σκοράρει.

    Από σήμερα επιστρέφει και η Bundesliga μετά τη χειμερινή της διακοπή. Όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται ξανά σε δράση και το Πάμε Στοίχημα προσφέρει αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και bet builder που ικανοποιούν και τον πιο απαιτητικό παίκτη.

    Οι αγώνες με ακόμα πιο δυνατές αποδόσεις

    Τώρα στα καταστήματα ΟΠΑΠ έχεις τις πιο δυνατές αποδόσεις και τις περισσότερες επιλογές από ποτέ. Για πρώτη φορά μπορείς να κάνεις Partial ή Auto Cash Out μέσω του OPAPSTORE app όποια στιγμή θέλεις.

    Με ακόμα καλύτερες αποδόσεις παίζονται οι αγώνες Μπάγερν-Χοφενχάιμ (Παρασκευή, 21:30), Νάπολι-Σαλερνιτάνα (Σάββατο, 16:00), Λειψία-Άιντραχτ Φρανκφούρτης(Σάββατο, 16:30), Μόντζα-Ίντερ (Σάββατο, 21:45), Κηφισιά-Ολυμπιακός (Κυριακή, 17:00), Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Τότεναμ (Κυριακή, 18:30) και ΠΑΟΚ-ΠΑΣ Γιάννινα(Κυριακή, 20:30).

    Πλήθος αγορών για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής

    Το Σάββατο ξεκινάει στην Ακτή Ελεφαντοστού το 34ο Κύπελλο Εθνών Αφρικής. Η διοργάνωση αποτελείται από έξι ομίλους. Oι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο προκρίνονται απευθείας στη νοκ άουτ φάση των «16», ενώ τα υπόλοιπα 4 εισιτήρια θα πάρουν επίσης οι τέσσερις καλύτερες τρίτες.

    Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει επιλεγμένες αγορές για το Κύπελλο Εθνών Αφρικής, μεταξύ άλλων, για τον νικητή κάθε ομίλου, τις ομάδες θα πάρουν την πρόκριση από τον όμιλο, τον νικητή της διοργάνωσης, την ομάδα που θα φτάσει στον τελικό, τον όμιλο που θα προέλθει ο νικητής.

    Ειδικά στοιχήματα για το Australian Open

    Στο τένις ξεκινάει το Australian Oren. To Πάμε Στοίχημα προσφέρει ειδικές αγορές για τον Στέφανο Τσιτσιπά και τη Μαρία Σάκκαρη:

    • Head-to-Head αγορές για τον Τσιτσιπά συγκριτικά με τα υπόλοιπα μεγάλα αστέρια του τουρνουά (π.χ. με Ρουντ, Ρουνέ, Ζβέρεφ, Μεντβέντεφ).
    • Head-to-Head αγορές για την Σάκκαρη συγκριτικά με τα υπόλοιπα μεγάλα αστέρια του τουρνουά (π.χ. με Πεγκούλα, Ζάμπερ, Βουντρόσοβα).
    • Τσιτσιπάς/Σάκκαρη να φτάσει στην φάση: των 32 , των 16, τα προημιτελικά, τα ημιτελικά, τον τελικό.
    • Τσιτσιπάς/Σάκκαρη ποσοστό επιτυχημένου πρώτου σερβίς ανά ματς/συνολικά διπλά λάθη ανά ματς/συνολικοί άσοι ανά ματς.
    • Head-to-Head μεταξύ του Τσιτσιπά και της Σάκκαρη για το ποιος θα φτάσει πιο μακριά στο τουρνουά/τη φάση αποκλεισμού τους/τις συνολικές τους νίκες σε παιχνίδια μαζί.
    • Μακροχρόνια αγορά για τον Νικητή της διοργάνωσης.

    *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Η συμμετοχή σε τυχερά παίγνια επιτρέπεται μόνο σε άτομα άνω των 18 ετών. Η συχνή συμμετοχή ενέχει κινδύνους εθισμού και απώλειας περιουσίας. Γραμμή στήριξης: 1114 ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

    Διαβάστε επίσης:

    Χαβιέρ Μιλέι: Η Τσέλσι θέλει να αγοράσει ομάδα στην Αργεντινή

    ΕΠΟ: Πειθαρχική δίωξη στον Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις του μετά το Ολυμπιακός – ΑΕΚ

    Δήμητρα Μέρμηγκα-Κούστα: Εντυπωσιακή εμφάνιση στη Μαρινέλλα



    ΣΧΟΛΙΑ