• Στοίχημα

    Ταμείο με απόδοση 4,74 την Κυριακή το MONOBET!!!

    • Monobet
    μπάλα ποδόσφαιρου στα δίχτυα τέρματος


    Μία δυάδα με Over από την Τουρκία και την Ιταλία για το σημερινό κουπόνι

    Πέρασε η τριάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ την Κυριακή!!! Η τριάδα με τους συνδυασμούς «άσου» και Over 2,5, στα ματς ΑΕΚ-ΟΦΗ (3-0), Ντόρτμουντ-Μπόχουμ (3-1) και Ολυμπιακός-ΠΑΣ Γιάννινα (3-1) πλήρωσε 4,74!!!

    Σήμερα θα ασχοληθώ με… σκέτα Over. Το πρώτο είναι από την Τουρκία, στο παιχνίδι της Τραμπζονσπόρ με την Κασίμπασα. Οι αποδόσεις δίνουν προβάδισμα στην πρώην ομάδα του Τάσου Μπακασέτα. Δεν βρίσκεται όμως σε καλή κατάσταση.

    Με την ήττα 1-0 από τη Ρίζεσπορ συμπλήρωσε 3 ματς χωρίς νίκη, στα οποία μάζεψε μόλις 1 πόντο. Στην έδρα της συχνά φέρνει μεγάλα σκορ. Στα 2 τελευταία εντός, κέρδισε με 2-1 την Σαμσούνσπορ και γνώρισε τη συντριβή με 1-5 από τη Γαλατασαράι.

    Η Κασίμπασα είναι ομάδα των Over. Και στα 6 τελευταία παιχνίδια της σημειώθηκαν πάνω από 2 γκολ. Σκοράρει με άνεση, αλλά δέχεται και γκολ. Το σκορ μπορεί να ξεφύγει σε αυτό το παιχνίδι. Το Over δίνει απόδοση 1,58.

    Πολύ πιο ψηλά στο 2,02 βρίσκουμε το Over στο παιχνίδι του ιταλικού πρωταθλήματος, ανάμεσα στη Σαλερνιτάνα και τη Ρόμα. Φαβορί είναι η φιλοξενούμενη αλλά δεν εμπνέει εμπιστοσύνη, ειδικά στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Στο πρώτο ματς, στη μετά Μουρίνιο εποχή, με τον Ντελ Ρόσι στον πάγκο της, η Ρόμα κέρδισε με 2-1 τη Βερόνα. Έφερε το δεύτερο σερί Over μετά την ήττα της με 3-1 από τη Μίλαν.

    Η Σαλερνιτάνα είναι ουραγός. «Καίγεται» για βαθμούς και θα βγει στην επίθεση για τη νίκη. Στα 9 τελευταία παιχνίδια της έχει φέρει 8 Over! Αξίζει το ρίσκο σε 1 Over που δίνει τόσο μεγάλη απόδοση.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    485 (19:00) ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ-ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ OVER 2,5 1,62
    498 (21:45) ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ-ΡΟΜΑ OVER 2,5 2,05

    Διαβάστε επίσης:

    WWE: Η μεγάλη επιστροφή στην ελληνική τηλεόραση ύστερα από 4 χρόνια με το μεγαλύτερο event

    Οδηγούμε το πισωκίνητο ηλεκτρικό Volvo C40

    Ράλι Μόντε Κάρλο: Νίκη Neuville!



    ΣΧΟΛΙΑ