• Στοίχημα

    Νίκες με Over για τα φαβορί

    • Monobet


    Δύο τριάδες για το Σαββατοκύριακο από το MONOBET

    Δυνατό είναι το κουπόνι του Σαββατοκύριακου και το ΜΟΝΟΒΕΤ έχει 2 τριάδες με φαβορί και Over.

    Ξεκινάω από το σημερινό κουπόνι. Τα 2 φαβορί είναι από την Ισπανία. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ κέρδισε για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες εκτός έδρας τη Θέλτα, μία για το πρωτάθλημα με 0-1 και μία για το κύπελλο με 1-2. Βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας και θέλει να κρατηθεί στα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Είναι φαβορί για τη νίκη στο ματς με την Βαγιεκάνο, η οποία προέρχεται από την εντός έδρας ήττα με 0-2 από τη Λας Πάλμας και βρίσκεται μακριά από τις επικίνδυνες θέσεις.

    Από την Ισπανία ξεχώρισα και το «διπλό» της Ρεάλ Μαδρίτης στο ματς με τη Λας Πάλμας. Στη 2η θέση βρίσκεται η Ρεάλ με 1 βαθμό λιγότερο από την Χιρόνα. Έχει όμως και 1 ματς λιγότερο. Εκτός έδρας μετράει 7 νίκες σε 10 παιχνίδια. Η Λας Πάλμας πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία και είναι 9η στη βαθμολογία. Δύσκολα όμως θα κόψει βαθμούς από τη Ρεάλ.

    Στην Ιταλία η Γιουβέντους έχει ανέβει στην κορυφή με 1 βαθμό περισσότερο από την Ίντερ. Έχει όμως 1 παιχνίδι λιγότερο η ομάδα του Μιλάνου. Αήττητη εντός έδρας είναι η «Κυρία» με 8 νίκες και 2 ισοπαλίες. Δεν νομίζω ότι θα έχει πρόβλημα για να κερδίσει την Έμπολι, η οποία βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Χαμηλά είναι ο «άσος» της Γιουβέντους. Τον ανεβάζω σε συνδυασμό με το Over 1,5. Πιστεύω ότι δεν θα μείνει στο 1 γκολ. Θα κυνηγήσει και δεύτερο και μπορεί να το πετύχει.

    Οι προτάσεις για το κυριακάτικο κουπόνι

    Την Κυριακή ποντάρω σε 3 φαβορί που μπορούν να κερδίσουν με μεγάλα σκορ. Συνδυάζω επομένως τους «άσους» τους με το Over 2,5. Τα 2 είναι από τη Σούπερ Λίγκα, η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός.

    Η ΑΕΚ υποδέχεται στην OPAP Arena τον ΟΦΗ και λογικά θα πάρει τη νίκη. O ΟΦΗ πρόσφατα γνώρισε τη συντριβή με το ίδιο σκορ 4-0 από τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο» και από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ο «άσος» της ΑΕΚ έχει αξία αν παιχτεί με το Over 2,5.

    Το ίδιο ισχύει και για τον Ολυμπιακό στον αγώνα του με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κι εδώ το σκορ μπορεί να ξεφύγει. Ο ΠΑΣ στην τελευταία έξοδό του ηττήθηκε με 4-0 από τον ΠΑΟΚ. Είναι ουραγός στη βαθμολογία μαζί με την Κηφισιά.

    Η τελευταία επιλογή είναι από την Bundesliga με τον συνδυασμό «άσου» και Over 2,5 στον αγώνα της Ντόρτμουντ με την Μπόχουμ. Στα 2 τελευταία παιχνίδια της η Ντόρτμουντ κέρδισε εκτός έδρας με 0-3 την Ντάρμσταντ και με 0-4 την Κολωνία. Βρίσκεται σε καλή φόρμα και μπορεί να πάρει τη νίκη με μεγάλο σκορ και στο ματς με την Μπόχουμ.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

    Διαβάστε επίσης

    Λίβερπουλ – Γιούργκεν Κλοπ: Φεύγω στο τέλος της σεζόν

    Πάμε Στοίχημα Tipsters: Η κορυφαία κοινότητα παικτών σε περιμένει στο opapstore app

    Η πρώτη διαφήμιση του Λιονέλ Μέσι για το Super Bowl



    ΣΧΟΛΙΑ