• Στοίχημα

    Σκοράρουν η Μπράγκα και η Σπόρτινγκ, πρώτη νίκη το Καμερούν

    • Monobet


    Προτάσεις από το MONOBET για τα σημερινά και τα αυριανά παιχνίδια.

    Τα παιχνίδια των Κυπέλλων κυριαρχούν στο κουπόνι αλλά υπάρχουν και άλλες επιλογές. Το MONOBET έχει προτάσεις για το σημερινό και το αυριανό πρόγραμμα.

    Σήμερα αφήνω τα Κύπελλα και ασχολούμαι με το Κόπα Άφρικα και το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας. Η τελευταία αγωνιστική των ομίλων γίνεται στο Κόπα Άφρικα. Το Καμερούν παραμένει χωρίς νίκη, με 1 βαθμό σε 2 παιχνίδια. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσει την Γκάμπια για να ελπίζει σε πρόκριση. Από κάθε όμιλο προκρίνονται οι 2 πρώτες ομάδες αλλά περνάνε και οι 4 καλύτερες τρίτες από τις 6. Η Γκάμπια έχει μόνο ήττες χωρίς να σκοράρει. Ποντάρω στο «διπλό» του Καμερούν.

    Στο Λιγκ Πορτογαλίας γίνεται σήμερα σε ουδέτερο γήπεδο, στη Λεϊρία, ο ημιτελικός ανάμεσα στην Μπράγκα και τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Προβάδισμα στη Σπόρτινγκ δίνουν οι αποδόσεις. Προτιμότερο είναι το Goal σε αυτό το ντέρμπι. Και οι 2 ομάδες σκοράρουν με άνεση αλλά το ίδιο εύκολα δέχονται και γκολ.

    Οι προτάσεις για το κουπόνι της Τετάρτης

    Στο αυριανό πρόγραμμα και οι 2 επιλογές είναι από το Κύπελλο Ελλάδας. Ολοκληρώνονται οι πρώτοι προημιτελικοί και θα ακολουθήσουν οι ρεβάνς που θα κρίνουν τα εισιτήρια για τα ημιτελικά. Ο Άρης, μετά τον αποκλεισμό της ΑΕΚ, «βλέπει» τελικό. Είναι «καυτό» φαβορί στον προημιτελικό με τη Νίκη Βόλου. Αναμενόμενη η μικρή απόδοση στον «άσο», ανεβαίνει σε συνδυασμό με το επίσης πιθανό Over 2,5.

    Ο Παναθηναϊκός, παρότι έχει αρκετές απουσίες το τελευταίο διάστημα, παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Την Κυριακή κέρδισε με 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης στο πρωτάθλημα. Τη νίκη χρειάζεται και στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο στη «Λεωφόρο». Δεν θα μείνει στο 1 γκολ, εφόσον προηγηθεί. Θα κυνηγήσει και δεύτερο ενόψει της ρεβάνς στο Περιστέρι. Συνδυάζω τον «άσο» του με το Over 1,5.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

    Διαβάστε επίσης

    Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Στόχος είναι να φτιαχτεί η καλύτερη ομάδα που έχει παρουσιαστεί

    Οι προημιτελικοί των Κυπέλλων Ελλάδας και Ισπανίας με αμέτρητες αγορές σε super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

    Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Νέος CEO ο Μπεράντα της Σίτι – Έκπληξη σε φιλάθλους και επενδυτές



    ΣΧΟΛΙΑ