ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Επιλογές από το ΜΟΝΟΒΕΤ για τα παιχνίδια του Europa League και του Conference League
Οι αγώνες των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης ξεχωρίζουν στο σημερινό κουπόνι. Στο Europa League ο Ολυμπιακός προέρχεται από 2 νίκες. Κέρδισε με 3-0 την Μπράγκα και με 0-1 τη Μάλμε. Μπορεί να δώσει συνέχεια στις ευρωπαϊκές επιτυχίες του. Στο Καραϊσκάκη είναι πολύ δυνατός και ο «άσος» του στο ματς με τη Ρέιντζερς έχει πολύ καλή απόδοση. Αξίζει να παιχτεί.
Ο ΠΑΟΚ έχει το πιο δύσκολο έργο αφού παίζει στο Οντ Τράφορντ με τη Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ. Η συγκυρία δεν είναι καλή για τον ΠΑΟΚ, επειδή η Γιουνάιτεντ μετά την απομάκρυνση του Τεν Χαγκ κι εν όψει της άφιξης του Ρούμπεν Αμορίμ έχει πάρει τα πάνω της. Απέκλεισε τη Λέστερ από το Λιγκ Καπ, ήταν ανταγωνιστική στο 1-1 με την Τσέλσι στο ντέρμπι του πρωταθλήματος. Ο ΠΑΟΚ δείχνει πάντως χαρακτήρα στα δύσκολα ματς και η πρόκληση είναι μεγάλη. Αποφεύγω το σημείο και πάω με το Over.
Κρίσιμο παιχνίδι δίνει στο Conference League ο Παναθηναϊκός στη Σουηδία με την Τζουργκάρντεν.
Έχει 1 βαθμό σε 2 ματς και χρειάζεται τη νίκη για να ανέβει στη βαθμολογία. Μπορεί να κάνει το «διπλό» αλλά θα καλυφθώ και με την ισοπαλία. Η διπλή ευκαιρία Χ2 μαζί με το Under 3,5 δίνουν καλή απόδοση. Δύσκολα θα σημειωθούν πάνω από 3 γκολ.
Διαβάστε επίσης:
Γεραπετρίτης στη Χουριέτ: Όραμά μου μια γειτονιά μακράς ειρήνης και ευημερίας
Νέα Ιωνία: 14χρονοι έκλεισαν 12χρονο σε… φρεάτιο! – Συνελήφθησαν δύο καθηγήτριες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Με την ΜΟΗ πάνω από τα 30 ευρώ και βοήθεια από την ΕΤΕ κρατάει τις 2.100
- Το επενδυτικό σχέδιο 160 δισ. ευρώ της VW αντανακλά τη λιτότητα, εν μέσω δασμών των ΗΠΑ και της Κίνας
- Jumbo: Διατηρήθηκε στο 8% ο ρυθμός αύξησης των πωλήσεων στο 11μηνο – Νέα καταστήματα στον ορίζοντα
- BNP Paribas: Πουλάει στην Ageas το μερίδιό της στην AG Insurance έναντι €2 δισ.