• Στοίχημα

    Προτάσεις από την Αγγλία και την Ιταλία

    • Monobet


    Πέρασε την Πέμπτη η τριάδα του ΜΟΝΟΒΕΤ με απόδοση 3,54!

    Στο ταμείο οδήγησαν οι προτάσεις του ΜΟΝΟΒΕΤ την Πέμπτη! Πλήρωσε 3,54 η τριάδα με το Goal στον αγώνα Μπέτις-Χιρόνα (1,58) και τα «διπλά» του ΠΑΟΚ (1,42) στο ματς με την Κηφισιά και της Ρεάλ Μαδρίτης (1,58) στο παιχνίδι με την Αλαβές!

    Στο σημερινό πρόγραμμα ξεχωρίζουν τα παιχνίδια της Premier League και της Serie A. Ξεχώρισα μία τριάδα με φαβορί και γκολ. Αμφίρροπο είναι το παιχνίδι της Γουέστ Χαμ με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Απρόβλεπτη είναι η Γουέστ Χαμ κι εκεί που λες ότι μπορείς να την εμπιστευτείς σε διαψεύδει. Έχει καλές και κακές μέρες. Προέρχεται από τη βαριά ήττα με 4-1 από τη Λίβερπουλ στο League Cup. Είχε προηγηθεί η νίκη της με 3-0 κατά της Γουέστ Χαμ στο πρωτάθλημα.

    Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά τον αποκλεισμό της από την Ευρώπη και την ήττα με 0-3 στο πρωτάθλημα από την Μπόρνμουθ, έβγαλε αντίδραση και πήρε ισοπαλία με 0-0 στο Anfield από τη Λίβερπουλ. Δύσκολη είναι η πρόβλεψη σημείου σε αυτό το ματς. Το πιθανότερο είναι πάντως να σκοράρουν και οι 2 ομάδες. Θα βγουν στην επίθεση για τη νίκη και δεν θα συμβιβαστούν με τον 1 βαθμό.

    Από την Premier League ξεχώρισα και τον «άσο» της Φούλαμ στο παιχνίδι με την Μπέρνλι. Μετά τις 2 νίκες με 5-0 κατά της Νότιγχαμ και της Γουέστ Χαμ, η Φούλαμ έχασε με 3-0 από την Νιούκαστλ, σε ένα ματς όμως που έμεινε από νωρίς με 10 παίκτες. Γυρίζει στη δυνατή έδρα της, μπορεί να επιστρέψει και στις νίκες. Η Μπέρνλι δεν ήταν καλή στο τελευταίο παιχνίδι κι έχασε στο γήπεδό της με 0-2 από την ‘Έβερτον.

    Στην Ιταλία η Ίντερ προηγείται στη βαθμολογία με 4 πόντους διαφορά από τη Γιουβέντους. Είναι το μεγάλο φαβορί για να κατακτήσει το πρωτάθλημα και δεν πρέπει λογικά να έχει πρόβλημα για να κερδίσει εντός έδρας τη Λέτσε. Ο «άσος» της όμως είναι χαμηλά και τον συνδυάζω με το Over 1,5. Δεν πρόκειται να μείνει στο 1 γκολ. Θα ψάξει και δεύτερο και το πιθανότερο είναι να το πετύχει.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ   

    180 (14:30) ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.   GOAL            1,54

    199 (17:00) ΜΠΕΤΙΣ-ΧΙΡΟΝΑ                                      1                 1,68

    297 (19:00) ΙΝΤΕΡ-ΛΕΤΣΕ                                     1+OVER 1,5      1,40

    Διαβάστε επίσης

    Stoiximan και ΠΑΕ ΠΑΟΚ αρωγοί στο έργο του Συλλόγου “ΣΤΟΡΓΗ”

    Το νέο κατάστημα της PUMA, έχει γήπεδο μπάσκετ και F1 simulator!



    ΣΧΟΛΙΑ