• Το νέο κατάστημα της PUMA, έχει γήπεδο μπάσκετ και F1 simulator!

    Ο απόλυτος προορισμός όσων αγαπούν το athletic, αλλά και το athleisure style!

    Το νέο εμβληματικό κατάστημα Puma στην Γλυφάδα, Βουλιαγμένης 96, ανακαινίστηκε και επιστρέφει σε νέα τοποθεσία, με στόχο να μετατραπεί στον απόλυτο προορισμό όσων αγαπούν το athletic αλλά και το athleisure style!

    Ως συνώνυμο του Shopping, η PUMA δημιούργησε έναν διώροφο χώρο που αποπνέει σε κάθε του γωνιά την urban κουλτούρα της πόλης με στοιχεία που ισορροπούν ανάμεσα στο κλασικό και στο φουτουριστικό.

    Οι λάτρεις της ποιότητας, των τεχνολογιών αλλά και της μοναδικής αισθητικής της εταιρείας καλούνται πλέον να ανακαλύψουν τις τελευταίες συλλογές της PUMA όπως τη σειρά ‘’Dare to’’ worn by Eleni Foureira, τη νέα σειρά Fenty x Puma με την υπογραφή της Rihanna, αλλά και τη συλλογή Puma x Lemlem. Από το κατάστημα δεν λείπει φυσικά η basketball συλλογή της PUMA, η σειρά MB του αγαπημένου αθλητή LaMelo Ball αλλά και αποκλειστικές motorsport collection συλλογές.

    Περιπλανηθείτε στους δυο ορόφους του καταστήματος, ξεκινώντας από το ισόγειο όπου ένα ολόκληρο γήπεδο μπάσκετ περιμένει τους Basketball-addicts να δοκιμάσουν στο παρκέ το επόμενο Sneaker που θα αγοράσουν. Κατεβαίνοντας στον δεύτερο όροφο, δυο formula 1 racing simulators θα μετατρέψουν τους φανατικούς οπαδούς της ταχύτητας σε αληθινούς οδηγούς F1.

    Το καινούργιο κατάστημα είναι αναμφίβολα ένα στολίδι στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και ανεβάζει τον πήχη της αγοραστικής εμπειρίας, ικανοποιώντας κάθε ανάγκη σε lifestyle συλλογές αλλά και σε top-rated τεχνολογίες για training και running.

    Κάντε λοιπόν μια βόλτα στις ξεχωριστές γωνιές του καταστήματος και εμπνευστείτε από τις top επιλογές αθλητών και celebrities όπως: Rihanna, Lewis Hamilton, LaMelo Ball, Dua Lipa, Neymar Jr., Pamela Reif και πολλοί ακόμα.

    Nέο κατάστημα Γλυφάδας: Βουλιαγμένης 96