• Στοίχημα

    Ποντάρισμα στους τελικούς των Κυπέλλων

    μπάλα ποδόσφαιρου στα δίχτυα τέρματος


    Επιλογές για το Σαββατοκύριακο από το ΜΟΝΟΒΕΤ

    Οι τελικοί των Κυπέλλων ξεχωρίζουν στο κουπόνι αυτό το Σαββατοκύριακο. Το ΜΟΝΟΒΕΤ έχει 3 επιλογές από τα Κύπελλα και μία από τον τελικό των playoffs της Championship.

    Στο Βόλο γίνεται σήμερα χωρίς φιλάθλους ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Άρη. Η ομάδα που θα πάρει το Κύπελλο θα παίξει και στην Ευρώπη, στα προκριματικά του Europa League.

    Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι θα το πάρει μέσω Κυπέλλου και θα βγει στην Ευρώπη.

    Στο Κύπελλο Γαλλίας η Παρί Σεν Ζερμέν πιστεύω ότι θα πάρει το τρόπαιο κόντρα στη Λυών και θα κάνει το νταμπλ. Είναι ανώτερη από όλες τις άλλες ομάδες στη Γαλλία και παρότι η Λυών ανέβασε στροφές στα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος δεν πιστεύω ότι μπορεί να την κοντράρει.

    Αύριο κρίνεται ένα εισιτήριο για την Premier League στον τελικό των playoffs της Championship που γίνεται στο Wembley. Θα γίνει μεγάλη μάχη ανάμεσα στην Λιντς και τη Σαουθάμπτον. Δύσκολη είναι η πρόβλεψη του σημείου. Ποντάρω στο σκοράρισμα και από τις 2 ομάδες.

    Την ίδια επιλογή έκανα και για τον τελικό του Κυπέλλου Πορτογαλίας μεταξύ της Πόρτο και η Σπόρτινγκ. Αμφίρροπο είναι και αυτό το ματς και δείχνει να είναι πιο ασφαλής επιλογή το Goal.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    Διαβάστε επίσης:

    Euroleague: Πλήρωσε τα λάθη του ο Ολυμπιακός – Στον τελικό με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό η Ρεάλ

    Ο Γιώργος Λιάγκας απέκτησε σε πλειστηριασμό τη μεζονέτα του Παναγιώτη Νίκα στην Τήνο

    F1 Μονακό: Ταχύτερος ο Λεκλέρκ στα ελεύθερα!



    ΣΧΟΛΙΑ