• Στοίχημα

    Πολλά γκολ στο Champions League

    • Monobet
    Champions League


    Νέο ταμείο τη Δευτέρα από το MONOBET!

    Οι επιτυχίες του ΜΟΝΟΒΕΤ συνεχίστηκαν και τη Δευτέρα! Πέρασε η δυάδα με το Over 2,5 στο παιχνίδι Ίντερ-Τζένοα (1,72) και τον συνδυασμό του «διπλού» με το Over 2,5 της Άρσεναλ (1,50) στο παιχνίδι με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

    Δύο δυάδες ξεχώρισα και για τα παιχνίδια του Champions League. Η σημερινή αποτελείται από το Over 2,5 στο ματς της Μπάγερν Μονάχου με τη Λάτσιο και το Goal στον αγώνα της Ρεάλ Σοσιεδάδ με την Παρί Σεν Ζερμέν.

    Η Μπάγερν έχασε με 1-0 στο πρώτο ματς από τη Λάτσιο και θα βγει από την αρχή στην επίθεση για την ανατροπή. Πρέπει να πετύχει 2 γκολ. Ακόμα και να προηγηθεί με 2-0 θα κυνηγήσει και το τρίτο γκολ για να «κλειδώσει» την πρόκριση. Ικανή για να σκοράρει είναι και η Λάτσιο. Το Over είναι πιθανό.

    Πιο δύσκολο είναι το παιχνίδι της Ρεάλ Σοσιεδάδ με την Παρί Σεν Ζερμέν. Με το αβαντάζ της νίκης της 2-0 από το πρώτο ματς πήγε στην Ισπανία η Παρί. Η Σοσιεδάδ χρειάζεται νίκη με 3 γκολ διαφορά για να περάσει και με 2 για να πάει το ματς στην παράταση. Μπορεί να σκοράρει στην έδρα της. Το γκολ θα κυνηγήσει και η Παρί Σεν Ζερμέν για να τελειώσει την πρόκριση.

    Δυάδα για τα ματς της Τετάρτης

    Μία δυάδα από το Champions League ξεχώρισα και από το αυριανό κουπόνι. Η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-1 στη Δανία την Κοπεγχάγη και ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση. Λογικά θα πάρει τη νίκη και στη ρεβάνς. Πιθανό είναι και πάλι το μεγάλο σκορ. Συνδυάζω τον «άσο» της με το Over 2,5.

    Η Ρεάλ Μαδρίτης κέρδισε εκτός έδρας με 1-0 τη Λειψία. Προκρίνεται και με την ισοπαλία. Δεν θα ρισκάρει και θα κυνηγήσει τη νίκη. Εκείνη που θα ρισκάρει είναι η Λειψία, αφού πρέπει να κερδίσει για να περάσει. Μπορεί κι αυτή να βρει δίχτυα στο Μπερναμπέου. Ποντάρω στο Goal.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

    870 (22:00) ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΛΑΤΣΙΟ OVER 2,5 1,50
    871 (22:00) ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ GOAL 1,68

     

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

    923 (22:00) ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 1+OVER 2,5 1,44
    924 (22:00) ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΛΕΙΨΙΑ GOAL 1,55

     

    Διαβάστε επίσης:

    Μάχες για την πρόκριση στο Champions League με τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

    Το «ψαλίδι» στον ΑΝΤ1+, οι μεταγραφές… αεροδρομίου Μαρινάκη, η ηλικία του Κωστόπουλου και σε ποιον έκανε μήνυση ο Χατζηνικολάου

    Σοκ στο ελληνικό βόλει: Πέθανε η Ρούξι Ντουμιτρέσκου



    ΣΧΟΛΙΑ