• Στοίχημα

    Πολλά γκολ στο Champions League

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα


    Συνεχίστηκαν οι επιτυχίες για το MONOBET τη Δευτέρα! Πέρασαν οι 2 επιλογές με τα Goal στα παιχνίδια Φούλαμ-Γουλβς με απόδοση 1,84 και Χιρόνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο με 1,57.

    Μπροστά μας έχουμε ένα διήμερο με αγώνες του Champions League. Από αυτά τα παιχνίδια είναι όλες οι επιλογές του ΜΟΝΟΒΕΤ, κυρίως με Over. Η Γιουνγκ Μπόις και ο Ερυθρός Αστέρας διεκδικούν την 3η θέση στον 7ο όμιλο. Καθοριστικής σημασίας είναι το μεταξύ τους παιχνίδι. Και οι 2 θα κυνηγήσουν τη νίκη. Το πιθανότερο είναι το ματς και να έχει πάνω από 2 γκολ.

    Το Over είναι η επιλογή και για το ντέρμπι του ίδιου ομίλου ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και τη Λειψία. Στην πρώτη αναμέτρησή τους επί γερμανικού εδάφους η Μάντσεστερ Σίτι κέρδισε με 3-1. Δύσκολα θα πάει χαμηλά και το αποψινό παιχνίδι τους. Ποντάρω στα πολλά γκολ.

    Ένα τρίτο Over από το σημερινό πρόγραμμα είναι αυτό στον αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Νιούκαστλ. Και οι 2 έφεραν μεγάλα σκορ στα τελευταία παιχνίδια στα πρωταθλήματά τους. Η Παρί Σεν Ζερμέν κέρδισε με 5-2 την Μονακό και η Νιούκαστλ με 4-1 την Τσέλσι.

    Τρεις επιλογές για τους αγώνες της Τετάρτης

    Δυνατό είναι και το πρόγραμμα της Τετάρτης. Στο παιχνίδι της Γαλατασαράι με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρίνεται η πρόκριση. Τελευταία στον 1ο όμιλο είναι η Γιουνάιτεντ με 3 βαθμούς. Έναν περισσότερο έχει η Γαλατασαράι, η οποία ισοβαθμεί με την Κοπεγχάγη. Θα βγουν στην επίθεση για τη νίκη και το Over είναι πιθανό. Στην πρώτη αναμέτρησή τους στο Old Trafford μπήκαν 5 γκολ και η Γαλατασαράι κέρδισε με 2-3.

    Στον 2ο όμιλο έχει τύχη το Goal στον αγώνα της Σεβίλλης με την Αϊντχόφεν. Ισόπαλο με 2-2 έληξε το μεταξύ τους ματς στην Ολλανδία. Η Σεβίλλη θέλει μόνο τη νίκη για να ελπίζει. Η Αϊντχόφεν δεν πρόκειται να κλειστεί. Θα κυνηγήσει τη νίκη και λογικά θα πετύχει τουλάχιστον 1 γκολ.

    Δυνατό φαβορί είναι η Μπάγερν στο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη αλλά ο «άσος» της έχει χαμηλή απόδοση. Σε συνδυασμό με το Over ανεβαίνει η απόδοσή του. Η Μπάγερν έχει κερδίσει και τα 4 ματς στον όμιλο. Θέλει να συνεχίσει το σερί και το πιθανότερο είναι να τα καταφέρει.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

    867 (22:00) ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ OVER 1,50
    868 (22:00) ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ-ΛΕΙΨΙΑ OVER 1,41
    871 (22:00) ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ OVER 1,54

     

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

    881 (19:45) ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ. OVER 1,55
    882 (19:45) ΣΕΒΙΛΛΗ-ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ GOAL 1,61
    895 (22:00) ΜΠΑΓΕΡΝ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 1+OVER 1,50



    ΣΧΟΛΙΑ