• Στοίχημα

    Πλήρωσε 8,83 η τριάδα του MONOBET τη Δευτέρα!

    • Monobet


    Προτάσεις για την τελευταία αγωνιστική του Champions League

    Μοίρασε κέρδη το ΜΟΝΟΒΕΤ τη Δευτέρα! Πέρασε η τριάδα με τα 2 Goal/Goal από την Ιταλία, στα παιχνίδια Έμπολι-Λέτσε (με απόδοση 1,78), Κάλιαρι-Σασουόλο (με 1,55) και την ισπανική ισοπαλία στον αγώνα Βαγιεκάνο-Θέλτα (με 3,20)! Η τριάδα έδωσε απόδοση 8,83!

    Στη σημερινή στήλη θα βρείτε επιλογές για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Στο 2ο όμιλο κρίνεται η 3η θέση (που οδηγεί στο Europa League) στο παιχνίδι της Λανς με τη Σεβίλλη. Μόνο νίκη θέλει η Σεβίλλη αλλά δεν είναι εύκολο να κερδίσει σε αυτή την έδρα. Πιθανό είναι το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι 2 ομάδες. Ποντάρω στο Goal.

    Μεγάλο ματς γίνεται στον 1ο όμιλο ανάμεσα στην Κοπεγχάγη και τη Γαλατασαράι. Όποια κερδίσει προκρίνεται. Θα παίξουν ανοιχτά και για τη νίκη και το Over δείχνει να είναι καλή επιλογή. Στην Κωνσταντινούπολη ήρθαν ισόπαλες με 2-2.

    Στο άλλο παιχνίδι του 1ου ομίλου το ενδιαφέρον είναι μονόπλευρο. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χρειάζεται τη νίκη, κόντρα στην πρωτοπόρο και αδιάφορη βαθμολογικά Μπάγερν, αλλά για να προκριθεί στους 16 του Champions League πρέπει να λήξει ισόπαλο το παιχνίδι στην Κοπεγχάγη. Κι εδώ βλέπω να μπαίνουν πάνω από 2 γκολ. Στο Μόναχο η Μπάγερν είχε κερδίσει με 4-3.

    Επιλογές για τους αγώνες της Τετάρτης

    Στα αυριανά παιχνίδια φαβορί είναι η Λειψία κόντρα στην Γιουνγκ Μπόις. Δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον το ματς. Χαμηλά είναι ο «άσος» και για να ανέβει η απόδοση τον συνδυάζω με το Over.

    Πάνω από 2 γκολ είναι πιθανό να μπουν και στον αγώνα της Νιούκαστλ με τη Μίλαν. Τη νίκη θέλουν και οι  2 ομάδες για να ελπίζουν σε πρόκριση. Ισοβαθμούν στην 3η θέση και βρίσκονται στο -2 από τη 2η Παρί Σεν Ζερμέν.

    Κρίσιμο είναι και το άλλο παιχνίδι του ομίλου, ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και η Παρί Σεν Ζερμέν. Έχει προκριθεί η Ντόρτμουντ αλλά θέλει και την 1η θέση. Η Παρί περνάει με νίκη ή με ισοπαλία αν δεν κερδίσει η Νιούκαστλ τη Μίλαν. Δεν θα ρισκάρει η Παρί. Θα παίξει για τη νίκη και μπορεί να την πάρει.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

    853 (19:45) ΛΑΝΣ-ΣΕΒΙΛΛΗ                                      GOAL      1,77

    888 (22:00) ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ-ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ                 OVER      1,52

    889 (22:00) ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝ.-ΜΠΑΓΕΡΝ        OVER      1,41

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

     902 (19:45) ΛΕΙΨΙΑ-ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ                     1+OVER    1,68

    916 (22:00) ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ-ΜΙΛΑΝ                              OVER       1,77

    917 (22:00) ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ         2          1,84



    ΣΧΟΛΙΑ