• Στοίχημα

    Φαβορί και Over για το Σαββατοκύριακο

    • Monobet


    Το MONOBET ξεχωρίζει τα παιχνίδια που υπόσχονται κέρδη.

    Από τα Κύπελλα Ευρώπης μεταφερόμαστε και πάλι στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Το MONOBET ξεχωρίζει τα δυνατά φαβορί και τα πιθανά Over από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

    Στην Ισπανία η Χιρόνα, μετά την ισοπαλία με 1-1 που έφερε τη Δευτέρα με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, απέκτησε «συγκάτοικο» στην κορυφή τη Ρεάλ Μαδρίτης. Κάνει εντυπωσιακή πορεία και πιστεύω ότι θα επιστρέψει στις νίκες στο ματς με τη Βαλένθια. Καλή επιλογή είναι ο «άσος» της.

    Στην Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται σε δύσκολη θέση η Μπέρνλι. Συμπλήρωσε 6 σερί ήττες και παραμένει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας μαζί με την Έβερτον, από την οποία έχουν αφαιρεθεί 10 βαθμοί. Ένα πόντο περισσότερο έχει η σημερινή αντίπαλός της, η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Κομβικό είναι το μεταξύ τους ματς αφού όποια χάσει θα μείνει πολύ πίσω. Ποντάρω στην αντίδραση της Μπέρνλι. Λϊγο ήθελε να κερδίσει στην προηγούμενη αγωνιστική τη Γουέστ Χαμ αλλά στο τέλος δέχτηκε γκολ και ηττήθηκε με 1-2.

    Στη Γερμανία η φορμαρισμένη Στουτγκάρδη είναι φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι με τη Βέρντερ Βρέμης. Πιθανό είναι και το Over σε αυτό το ματς. Πάνω από 2 γκολ μπήκαν στα 5 από τα 6 τελευταία παιχνίδια της γηπεδούχου και στα 4 από τα 6 της φιλοξενούμενης.

    Στην Ιταλία η Μίλαν είναι μεγάλο φαβορί στο παιχνίδι με την Φροζινόνε. Κέρδισε στην προηγούμενη αγωνιστική με 1-0 τη Φιορεντίνα. Αν και παρουσιάζει μεταπτώσεις στην απόδοσή της πιστεύω ότι θα «καθαρίσει» το ματς για να μη χάσει έδαφος. Ήδη έχει από πάνω της στη βαθμολογία, την Ίντερ (με 6 βαθμούς περισσότερους) και τη Γιουβέντους (με 4).

    Τετράδα με «άσους» και Over την Κυριακή

    Στο αυριανό πρόγραμμα ξεκινάω από τη Γαλλία και τον «άσο» της Μονακό. Η βαριά ήττα με 5-2 από την Παρί Σεν Ζερμέν άφησε τους μονεγάσκους μακριά από τις 2 πρώτες θέσεις. Στο +6 είναι η Παρί Σεν Ζερμέν και στο +5 η Νις. Στα μέτρα της Μονακό είναι η Μονπελιέ και ο «άσος» έχει καλή απόδοση.

    Στο ντέρμπι της Premier League, ανάμεσα στη Μάντσεστερ Σίτι και την Τότεναμ το φαβορί είναι ξεκάθαρο. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έπεσε από την πρώτη θέση μετά την ισοπαλία με 1-1 στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ. Δεν νομίζω ότι θα έχει άλλη απώλεια. Άλλωστε η Τότεναμ προέρχεται από 3 σερί ήττες. Χαμηλά είναι ο «άσος» της Σίτι, αλλά ανεβαίνει η απόδοσή του σε συνδυασμό με το επίσης πιθανό Over.

    Στην Ιταλία έχει τύχη το Over στο παιχνίδι της Σασουόλο με τη Ρόμα. Και οι 2 φέρνουν μεγάλα σκορ στα τελευταία ματς. Η Σασουόλο κέρδισε με 3-4 την Έμπολι και επέστρεψε στις επιτυχίες. Η Ρόμα επικράτησε με 3-1 της Ουντινέζε. Πιθανό είναι και το Goal, που ήρθε στις 4 τελευταίες αναμετρήσεις τους στην έδρα της Σασουόλο (4-2, 2-2, 2-2, 1-1).

    Κλείνω με ένα άλλο Over, από τη Σούπερ Λίγκα, στην αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον ΟΦΗ. Φέτος φέρνει μεγάλα σκορ ο Παναθηναϊκός. Ικανός για να σκοράρει είναι και ο ΟΦΗ. Πιστεύω ότι θα μπουν πάνω από 2 γκολ στην αναμέτρησή τους στη «Λεωφόρο».



    ΣΧΟΛΙΑ