• sports

    Πρώτοι ημιτελικοί στα Κύπελλα Ευρώπης με μεγάλα παιχνίδια

    • NewsRoom
    Παίκτες της Μαρσέιγ

    Παίκτες της Μαρσέιγ (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Πολλές στοιχηματικές επιλογές για όλα τα ματς από το Πάμε Στοίχημα και ενισχυμένες αποδόσεις στον αγώνα Φέγενορντ-Μαρσέιγ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα»

    Οι πρώτοι αγώνες της ημιτελικής φάσης των Κυπέλλων Ευρώπης διεξάγονται αυτή την εβδομάδα. Η αρχή γίνεται απόψε (22:00) με το Champions League και τον μεγάλο αγώνα Μάντσεστερ Σίτι-Ρεάλ Μαδρίτης. Αύριο (22:00), στον άλλο ημιτελικό, η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Βιγιαρεάλ.

    Στα καταστήματα ΟΠΑΠ προσφέρονται περισσότερες από 500 στοιχηματικές επιλογές για τους δύο ημιτελικούς του Champions League.

    Την Πέμπτη (22:00) παίρνουν τη σκυτάλη οι άλλες δύο ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τους αγώνες Γουέστ Χαμ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Λειψία-Ρέιντζερς στο Europa League και τα παιχνίδια Λέστερ-Ρόμα και Φέγενορντ-Μαρσέιγ στο Conference League.

    Το Πάμε Στοίχημα έχει ετοιμάσει περισσότερα από 400 ειδικά στοιχήματα για τους ημιτελικούς αγώνες του Europa League, ενώ ο αγώνας του Conference League, Φέγενορντ-Μαρσέιγ προσφέρεται με ενισχυμένες αποδόσεις στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα».

    Ειδικά στοιχήματα για πρόκριση σε κάθε ζευγάρι

    Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα μπορούν να ποντάρουν και σε ειδικά στοιχήματα για τον νικητή και το ζευγάρι τελικού του Champions League, του Europa League και του Conference League, καθώς και για την πρόκριση σε κάθε αγώνα της ημιτελικής φάσης των τριών διασυλλογικών διοργανώσεων.

    Στο Κύπελλο Ελλάδας γίνονται αύριο οι αγώνες ρεβάνς της ημιτελικής φάσης. Στις 18:00 η Λαμία υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και ακολουθεί στις 20:00, στο Καραϊσκάκη, το ντέρμπι Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

    Πολλές στοιχηματικές επιλογές προσφέρει το Πάμε Στοίχημα και για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας.

    Τρίτο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Μονακό

    Στη Euroleague η σειρά των αγώνων του Ολυμπιακού με τη Μονακό μεταφέρεται στη Γαλλία. Αύριο (22:00) διεξάγεται στο Μονακό η τρίτη αναμέτρησή τους για τα play off. Πλήθος ειδικών στοιχημάτων προσφέρεται στα καταστήματα ΟΠΑΠ τόσο πριν την έναρξη όσο και κατά τη διάρκεια του αγώνα Μονακό-Ολυμπιακός.

    Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν  τη δυνατότητα να παρακολουθούν στα καταστήματα ΟΠΑΠ αθλητικό κανάλι που μεταδίδει λεπτό προς λεπτό ζωντανά αγώνες απ’ όλο τον κόσμο.

    Εξελιγμένη εμπειρία στοιχήματος προσφέρεται και μέσω των Virtual Sports, Ποδόσφαιρο, Πρωτάθλημα και Μπάσκετ, με κορυφαία γραφικά, αμέτρητες φάσεις και στοιχηματικές επιλογές.

    Διαβάστε επίσης:

    Ρονάλντο: Σκόραρε και αφιέρωσε το γκολ στον αδικοχαμένο γιο του

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ