• Στοίχημα

    Φαβορί και Over από τα Κύπελλα και τη Super League

    • Monobet
    ΑΕΚ


    Δύο δυάδες από το MONOBET για τα σημερινά και τα αυριανά παιχνίδια

    Αγώνες Κυπέλλων σε Αγγλία, Γαλλία και Ισπανία και εμβόλιμη αγωνιστική στη Super League γίνονται σήμερα και αύριο. Το ΜΟΝΟΒΕΤ ξεχώρισε 2 δυάδες με φαβορί και Over.

    Στο σημερινό πρόγραμμα η Νιούκαστλ είναι φαβορί για τη νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι της με την Μπλάκμπερν. Χρειάζεται την πρόκριση για να ανέβει η ψυχολογία της αφού στο πρωτάθλημα απογοητεύει φέτος με τις εμφανίσεις της. Έχασε με κάτω τα χέρια το Σάββατο με 4-1 από την Άρσεναλ. H Μπλάκμπερν βρίσκεται λίγο κάτω από τη μέση στη βαθμολογία της Τσάμπιονσιπ και προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 1-1 με τη Νόργουιτς.

    Καλή απόδοση έχει ο «άσος» της Λυών στον αγώνα της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Γαλλίας με το Στρασβούργο. Τέσσερις σερί νίκες έχει πετύχει η Λυών στο πρωτάθλημα και ανεβαίνει στη βαθμολογία. Με τη φόρα που έχει πάρει μπορεί να πάρει την πρόκριση και στο κύπελλο. Άλλωστε το Στρασβούργο δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση όπως έδειξε στην ήττα του με 0-3 από την Μπρεστ.

    Αύριο θα ασχοληθώ με τη Σούπερ Λίγκα. Δύο αγωνιστικές απομένουν για να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ προηγείται στη βαθμολογία και την ακολουθεί ο ΠΑΟΚ με 1 βαθμό λιγότερο. Και οι 2 είναι φαβορί για τη νίκη. Η ΑΕΚ παίζει στην OPAP Arena με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Χαμηλά είναι ο «άσος» της και αποκτά αξία αν παιχτεί με το Over 2,5.

    Πιθανό είναι το μεγάλο σκορ.

    Την ίδια επιλογή έκανα και για τον ΠΑΟΚ στο εκτός έδρας παιχνίδι του με τον Πανσερραϊκό. Τον κέρδισε εύκολα 2 φορές στο Κύπελλο με 0-4 στις Σέρρες και με 5-0 στην Τούμπα. Στην αναμέτρησή τους για το πρωτάθλημα στην Τούμπα τον συνέτριψε με 5-0. Δηλαδή σε 3 αναμετρήσεις τους φέτος, σε πρωτάθλημα και κύπελλο, πέτυχε 14 γκολ και δεν δέχτηκε ούτε 1!

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

    783 (21:45) ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ-ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ 2 1,52
    828 (21:45) ΛΥΩΝ-ΣΤΡΑΣΒΟΥΡΓΟ 1 1,82

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

    869 (19:00) AEK-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1+OVER 2,5 1,57
    879 (20:00) ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΠΑΟΚ 2+OVER 2,5 1,85

    Διαβάστε επίσης:

    H Super League συνεχίζεται με εμβόλιμη αγωνιστική και τις καλύτερες αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

    Η Μπάγερν Μονάχου έγινε 124 ετών!

    Φίλιππος Τσαγκρίδης και Κατερίνα Καινούργιου μίλησαν μετά το βίντεο με την Μπάρκα



    ΣΧΟΛΙΑ