• Στοίχημα

    Επιλογές από Δανία και Μεξικό

    • Monobet
    Ποδοσφαιριστής σουτάρει μπάλα σε γήπεδο ποδοσφαίρου


    Το MONOBET ξεχώρισε 2 Over και 1 Goal από το μικρό σημερινό κουπόνι

    Λίγα είναι και σήμερα τα παιχνίδια αλλά από αύριο επιστρέφουν τα μεγάλα πρωταθλήματα και μπροστά μας έχουμε ένα πολύ δυνατό Σαββατοκύριακο. Από το σημερινό πρόγραμμα το MONOBET έχει κάνει 3 επιλογές από τη Δανία και το Μεξικό, με 2 Over και 1 Goal/Goal.

    Στη δεύτερη κατηγορία της Δανίας η Φρεντερίτσια πρωταγωνιστεί και έχει μόλις 1 ήττα στα 10 τελευταία ματς. Είναι φαβορί για τη νίκη στο παιχνίδι με τη Β93 Κοπεγχάγη, η οποία μετράει 6 ήττες στα 7 πρόσφατα παιχνίδια της. Χαμηλά είναι ο «άσος». Λίγο πιο ψηλά είναι το επίσης πιθανό Over. Θα το προτιμήσω.

    Στο Μεξικό είναι αμφίρροπος ο αγώνας της Ατλέτικο Σαν Λούις με τη Λεόν. Το δείχνουν και οι αποδόσεις. Το πιθανότερο σενάριο σε αυτό το ματς είναι να σκοράρουν και οι 2 ομάδες. Στην περσινή αναμέτρησή τους, σε αυτό το γήπεδο, η Λεόν κέρδισε με 1-2.

    Η Σάντος Λαγκούνα έχει το προβάδισμα για τη νίκη στον αγώνα με τη Μαζλατάν. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη με 0-2 κατά της Σαν Λούις. Δύσκολα θα «πετάξει» βαθμούς στο γήπεδό της. Ικανή για να σκοράρει είναι και η Μαζλατάν η οποία έχει φέρει 5 Over στα 6 τελευταία ματς. Το ματς μπορεί να ανοίξει και να έχει πάνω από 2 γκολ.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    238 (20:00) ΦΡΕΝΤΕΡΙΤΣΙΑ-Β93 ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ OVER 1,55
    248 (03:00) ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΣΑΝ ΛΟΥΙΣ-ΛΕΟΝ GOAL 1,51
    249 (03:10) ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ-ΜΑΖΛΑΤΑΝ OVER 1,44

     

    Διαβάστε επίσης:

    Goal από την Ελλάδα και την Αγγλία

    Super League 1: 11 ομάδες ζητούν την λύση της συνεργασίας με τον Κλάτενμπεργκ

    Χάαλαντ: Καλύπτει τα έξοδα 200 φιλάθλων για τον αγώνα της Μπρίνε στα play-offs



    ΣΧΟΛΙΑ