• Στοίχημα

    Δύο τριάδες για το Σαββατοκύριακο!

    • Monobet


    O MONOBET ξεχωρίζει τα δυνατά φαβορί και Over

    Πολλά καλά παιχνίδια έχει το κουπόνι του Σαββατοκύριακου με δυνατά φαβορί και πιθανά Over. Ξεχώρισα 2 τριάδες. Στο σημερινό πρόγραμμα ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη έχουν η Άρσεναλ και ο Παναθηναϊκός.

    Εκτός έδρας παίζει η Άρσεναλ με την Μπέρνλι. Ήταν εντυπωσιακή στο 0-6 κατά της Γουέστ Χαμ. Δίνει μάχη για τον τίτλο και λογικά θα φύγει με τους 3 βαθμούς από την έδρα της Μπέρνλι. Το «διπλό» είναι χαμηλά και το ανεβάζω συνδυάζοντάς το με το Over 1,5. Δεν πρόκειται να μείνει στο 1 γκολ η Άρσεναλ.

    Τα ίδια ισχύουν και για τον Παναθηναϊκό. Ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και «συγκατοικεί» με τον ΠΑΟΚ. Πήρε τη νίκη (0-1) και στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Στη «Λεωφόρο» είναι δυνατός και δεν πρέπει να έχει πρόβλημα για να κερδίσει τη Λαμία. Ο «άσος» του έχει αξία αν παιχτεί με το Over 1,5. Εφόσον προηγηθεί θα κυνηγήσει και δεύτερο γκολ για να «κλειδώσει» τη νίκη.

    Η τρίτη σημερινή επιλογή είναι με 1 Over από την Ιταλία, στο παιχνίδι της Αταλάντα με τη Σασουόλο. Σε πολύ καλή φόρμα βρίσκεται η Αταλάντα και το πιθανότερο είναι να πετύχει μία ακόμα νίκη. Η Σασουόλο μπορεί να σκοράρει, όπως στα περισσότερα παιχνίδια της. Λογικά θα σημειωθούν πάνω από 2 γκολ.

    Οι προτάσεις για το κυριακάτικο κουπόνι

    Από την Ιταλία είναι και οι 2 από τις 3 προτάσεις για το κυριακάτικο κουπόνι. Η Ουντινέζε πέτυχε μεγάλη νίκη τη Δευτέρα με 0-1 κατά της Γιουβέντους. Αν κερδίσει και την Κάλιαρι θα απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη. Ο «άσος» της έχει καλή απόδοση και αξίζει να παιχτεί.

    Φαβορί είναι και η Ρόμα στο εκτός έδρας ματς με την Φροζινόνε. Επειδή όμως έχει μπροστά της τον αγώνα ρεβάνς του Γιουρόπα Λιγκ με την Φέγενορντ θα προτιμήσω το Over. Σκοράρει με άνεση η Φροζινόνε στην έδρα της και στο τελευταίο ματς κέρδισε με 3-2 την Φιορεντίνα.

    Έκανα και μία επιλογή από τη Σούπερ Λίγκα με το πιο δυνατό σημείο της αγωνιστικής τον «άσο» της ΑΕΚ κόντρα στην Κηφισιά. Αναμενόμενη ήταν η χαμηλή απόδοσή του. Τον συνδυάζω με το Over 1,5, πιθανό είναι και το Over 2,5. Η ΑΕΚ, μετά την ισοπαλία με 1-1 στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ, έπεσε στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και δεν έχει περιθώρια για απώλειες. Στην OPAP Arena συνήθως πετυχαίνει νίκες με μεγάλα σκορ.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

    Διαβάστε επίσης

    Μπαλτάκος: Πιθανότατα να γίνει ο τελικός Κυπέλλου στον Βόλο με μαθητές στις εξέδρες

    Πόλο: Η Εθνική Γυναικών έχασε το χάλκινο σε «νεκρό χρόνο» – Απαρηγόρητες οι Ελληνίδες παίκτριες

    Οι φίλαθλοι της Αλ Χιλάλ δεν θέλουν τον Νεϊμάρ



    ΣΧΟΛΙΑ