• Στοίχημα

    Δύο «άσοι» με μεγάλες αποδόσεις!

    • Monobet
    Μπάλα ποδοσφαίρου στα δίχτυα


    Προτάσεις από το MONOBET για το Europa League και το Conference League  

    Μετά το Champions League σειρά παίρνουν σήμερα τα άλλα 2 Κύπελλα Ευρώπης, το Europa League και το Conference League. Το ΜΟΝΟΒΕΤ έχει 2 προτάσεις με μεγάλες αποδόσεις.

    Στο Europa League το μεγάλο ματς γίνεται στη Ρώμη ανάμεσα στη Ρόμα και τη Φέγενορντ. Ισόπαλη με 1-1 έληξε η πρώτη αναμέτρησή τους στο Ρότερνταμ. Η πρόκριση είναι ανοιχτή αλλά πιστεύω ότι η Ρόμα στην έδρα της έχει το προβάδισμα. Ο «άσος» πληρώνει πολύ καλά και αξίζει να παιχτεί.

    Θυμίζω ότι οι 2 ομάδες είχαν βρεθεί αντιμέτωπες και στον τελικό του Conference League το 2022 στα Τίρανα και η Ρόμα κέρδισε με 1-0. Πέρσι στο Europa League η Ρόμα προκρίθηκε στα πέναλτι. Είχε χάσει με 1-0 στο πρώτο ματς στην Ολλανδία, κέρδισε με το ίδιο σκορ στην Ιταλία και η πρόκριση κρίθηκε στα πέναλτι.

    Ο δεύτερος «άσος» με μεγάλη απόδοση είναι από το Conference League, της Λέγκια Βαρσοβίας στο ματς με την Μόλντε. Στο πρώτο παιχνίδι η Μόλντε αιφνιδίασε την αντίπαλό της και προηγήθηκε με 3-0. Στη συνέχεια όμως έβγαλε αντίδραση η Λέγκια και μείωσε σε 3-2. Στην έδρα της η Λέγκια μπορεί να κάνει την ανατροπή.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    914 (22:00) ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ-ΜΟΛΝΤΕ 1 2,02
    918 (22:00) ΡΟΜΑ-ΦΕΓΕΝΟΡΝΤ 1 2,08



    ΣΧΟΛΙΑ