• Στοίχημα

    Δυνατά φαβορί στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

    • Monobet


    Οκτώ προτάσεις από Ιταλία, Γερμανία, Ισπανία, Αγγλία, Γαλλία και Ελλάδα.

    Τις τελευταίες μέρες γίνονται αρκετές εκπλήξεις και δεν είναι τόσο βατά τα αποτελέσματα στις περισσότερες διοργανώσεις.

    Οι παίκτες είχαν συνηθίσει στα κέρδη. Άλλωστε είχε προηγηθεί ένας πολύ δυνατός Οκτώβριος με τα φαβορί να περνάνε το ένα μετά το άλλο. Τα Over, τα οποία παίζει ο περισσότερος κόσμος, έρχονταν «βροχή». Αναμενόμενο ήταν κάποια στιγμή να «σκάσουν» και οι εκπλήξεις.

    Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα βρίσκονται σε φουλ ρυθμούς, αλλά από την επόμενη εβδομάδα θα διακοπούν για να δώσουν τα τελευταία τους παιχνίδια στα προκριματικά του Euro 2024 οι εθνικές ομάδες. Το MONOBET έχει επιλέξει τα πιο δυνατά ματς.

    Η αρχή γίνεται με τη Μίλαν, η οποία έκανε την ανατροπή από 0-1 σε 2-1 στο ματς με την Παρί Σεν Ζερμέν και πλέον ελπίζει σε πρόκριση από τον όμιλό της στο Τσάμπιονς Λιγκ. Είχε προηγηθεί η απρόσμενη εντός έδρας ήττα της με 0-1 από την Ουντινέζε για το πρωτάθλημα. Ήταν φανερό ότι είχε ρίξει το βάρος της στο παιχνίδι με την Παρί. Τώρα όμως δεν έχει μπροστά της αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ. Θα τα δώσει όλα στο Λέτσε για την νίκη ώστε να μη χάσει κι άλλο έδαφος. Το «διπλό» της Μίλαν είναι η πρώτη επιλογή από το σαββατιάτικο κουπόνι.

    Στη Γερμανία τα Over είναι συνηθισμένο φαινόμενο. Δύο από τις ομάδες που φέρνουν μεγάλα σκορ είναι η Άουγκσμπουργκ και η Χοφενχάιμ. Από 5 σερί ματς με 4-6 γκολ προέρχεται η φιλοξενούμενη. Μετράει 4 Over στα 6 τελευταία παιχνίδια της η γηπεδούχος. Το Over είναι πιθανό.

    Στην Ισπανία η Ρεάλ Σοσιεδάδ δέχτηκε στις καθυστερήσεις γκολ από τον Αραούχο και ηττήθηκε εντός έδρας με 0-1 από την Μπαρτσελόνα. Θα επιδιώξει να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην Αλμερία. Χωρίς νίκη και με μόλις 3 βαθμούς η Αλμερία βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Πέρσι ηττήθηκε με 0-2 από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

    Άλλο 1 «διπλό» είναι αυτό της Μονακό στον αγώνα με την Χάβρη. Στα 5 τελευταία παιχνίδια της έχει πετύχει 4 νίκες. Βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας και παρότι δεν θα είναι εύκολο το ματς με την Χάβρη μπορεί να το κερδίσει, πριν δώσει στην επόμενη αγωνιστική το ντέρμπι με την Παρί Σεν Ζερμέν.

    Τέσσερις προτάσεις για την Κυριακή

    Με φαβορί και Over είναι οι επιλογές και από το κυριακάτικο κουπόνι. Η Λίβερπουλ άφησε 2 βαθμούς στο Λούτον (1-1) και έχασε με 3-2 από την Τουλούζ στο Γιουρόπα Λιγκ. Ίσως ξεσπάσει στην Μπρέντφορντ. Ο «άσος» της είναι χαμηλά, αλλά τον βρίσκουμε στο 1,77 στο Πάμε Στοίχημα σε συνδυασμό με το Over.

    Στη Γαλλία η Λιλ είναι δυνατή στην έδρα της, με 4 νίκες και μία ήττα σε 5 παιχνίδια. Είναι φαβορί για μία ακόμα νίκη στο ματς με την Τουλούζ η οποία μπορεί να έκανε την έκπληξη στο παιχνίδι με τη Λίβερπουλ αλλά στο πρωτάθλημα δεν κέρδισε στα 4 τελευταία ματς (2 ήττες και 2 ισοπαλίες). Πέρσι η Λιλ επικράτησε με 2-1.

    Επιστρέφω στη Γερμανία για 1 ακόμα Over, στον αγώνα της Λεβερκούζεν με την Ουνιόν Βερολίνου. Φέρνουν μεγάλα σκορ και οι 2 ομάδες. Από 4 σερί Over προέρχεται η Ουνιόν. Μόνο Over μετράει η Λεβερκούζεν στις 6 τελευταίες αγωνιστικές. Πέρσι η Λεβερκούζεν κέρδισε με το εντυπωσιακό 5-0!

    Στη Σούπερ Λίγκα ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια για απώλειες και χρειάζεται οπωσδήποτε τη νίκη στην Τρίπολη στον αγώνα με τον Αστέρα. Στην προηγούμενη έξοδό του κέρδισε με 0-2 τον ΟΦΗ. Λογικά θα κάνει το «διπλό».

    Αυτές είναι οι επιλογές του MONOBET για το Σαββατοκύριακο. Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους!

    Διαβάστε επίσης

    Ντέρμπι σε Αγγλία και Ιταλία με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα

    Επιλογές για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων

    Οι νίκες, τα γκολ και το αήττητο των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης



    ΣΧΟΛΙΑ