• Στοίχημα

    Επιλογές για τους αγώνες των ελληνικών ομάδων

    • Monobet


    Ειδικά στοιχήματα για ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, Goal και Over για Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό

    Το ΜΟΝΟΒΕΤ θα ασχοληθεί σήμερα με τους αγώνες των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης.

    Θεωρητικά το πιο εύκολο έργο έχει ο ΠΑΟΚ. Μετράει 3 νίκες σε ισάριθμα ματς στον όμιλό του στο Europa Conference League και υποδέχεται στην Τούμπα την Αμπερντίν. Την κέρδισε με ανατροπή από 2-0 σε 2-3 μέσα στη Σκωτία. Αναμενόμενη ήταν η χαμηλή απόδοση του «άσου», ανεβαίνει αν παιχτεί σε ειδικό στοίχημα με το Over 1,5. Πιθανή είναι η νίκη του ΠΑΟΚ με πάνω από 1 γκολ.

    Ένα ειδικό στοίχημα ξεχώρισα και για την ΑΕΚ που δίνει σαφώς πιο δύσκολο παιχνίδι στην OPAP Arena με τη Μαρσέιγ. Θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της για να πάρει τη νίκη. Η Μαρσέιγ όμως είναι επικίνδυνη και μπορεί να σκοράρει. Ο συνδυασμός της διπλής ευκαιρίας 1Χ και του Over 1,5 δίνει απόδοση 1,75 στο Πάμε Στοίχημα.

    Εκτός έδρας αγωνίζονται στο Europa League ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Μετά την εντός έδρας ήττα του με 1-2 από τη Ρεν ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να πάρει τη ρεβάνς στη Γαλλία. Θα ψάξει το γκολ και μπορεί να το πετύχει. Η Ρεν λογικά θα βρει δίχτυα στην έδρα της. Το Goal είναι καλή επιλογή.

    Ο Ολυμπιακός κέρδισε με 2-1 εντός έδρας τη Γουέστ Χαμ και θα κυνηγήσει θετικό αποτέλεσμα στην Αγγλία. Το Over μπορεί να γίνει και στη δεύτερη αναμέτρησή τους, αφού τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Γουέστ Χαμ σκοράρουν με άνεση, ενώ δέχονται και γκολ. Δύσκολα θα μείνει χαμηλά το σκορ σε αυτό το παιχνίδι.

    Καλή επιτυχία σε όλους και φυσικά στις ελληνικές ομάδες!

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

    929 (19:45) ΠΑΟΚ-ΑΜΠΕΡΝΤΙΝ 1+OVER 1,5 1,45
    936 (19:45) ΡΕΝ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ GOAL 1,75
    950 (22:00) ΑΕΚ-ΜΑΡΣΕΪΓ 1X+OVER 1,5 1,75
    952 (22:00) ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ OVER 1,54

     

    Διαβάστε επίσης:

    Οι νίκες, τα γκολ και το αήττητο των ελληνικών ομάδων στα Κύπελλα Ευρώπης

    Σάντος: Έχω τεράστιο πάθος για την Ελλάδα, νιώθω σαν στο σπίτι μου

    Ο μοναδικός Πύρρος Δήμας στο ΟΠΑΠ Game Time



    ΣΧΟΛΙΑ