• Στοίχημα

    Δυάδα με Goal από Αγγλία και Ισπανία

    • Monobet
    ποδόσφαιρο - πάμε στοίχημα


    Προτάσεις από το MONOBET για το σημερινό κουπόνι

    Επιλογές με γκολ έκανα από το σημερινό κουπόνι. Ξεχώρισα 2 παιχνίδια από την Premier League και τη La Liga στα οποία είναι πιθανό να σκοράρουν όλες οι ομάδες.

    Αμφίρροπος είναι ο αγώνας της Γουέστ Χαμ με την Μπρέντφορντ, όπως δείχνουν και οι αποδόσεις. Έχει ρίσκο η επιλογή σημείου. Η Γουέστ Χαμ προέρχεται από 3 σερί ήττες. Θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες και στην έδρα της πιστεύω ότι θα σκοράρει.

    Η Μπρέντφορντ πάλεψε στο τελευταίο ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι κι έχασε δύσκολα με 1-0. Είχε βρει δίχτυα στα 8 προηγούμενα παιχνίδια της στο πρωτάθλημα. Λογικά θα πετύχει γκολ και στην έδρα της Γουέστ Χαμ.

    Στην Ισπανία η Χιρόνα έχασε έδαφος στη μάχη για την διεκδίκηση του τίτλου, μετά την ισοπαλία 0-0 με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και τις ήττες από τη Ρεάλ Μαδρίτης με 4-0 και την Αθλέτικ Μπιλμπάο με 3-2. Θα προσπαθήσει να επανέλθει στις επιτυχίες. Στην έδρα της έχει το προβάδισμα για τη νίκη στο ματς με την Βαγιεκάνο. Δεν είναι εύκολο όμως το παιχνίδι.

    Η Βαγιεκάνο έκοψε βαθμούς (1-1) στην προηγούμενη αγωνιστική από τη Ρεάλ Μαδρίτης. Πετυχαίνει αλλά και δέχεται γκολ. Προέρχεται από 4 σερί Goal. Πιθανό είναι 1 ακόμα στο σημερινό ματς με τη Χιρόνα.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    715 (22:00) ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ-ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ GOAL 1,57
    716 (22:00) ΧΙΡΟΝΑ-ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ GOAL 1,70

    Διαβάστε επίσης:

    Νίκες με Over 1,5 για τα φαβορί

    Πέθανε σε ηλικία 80 ετών ο πρώην οδηγός της F1 Γουίλσον Φιτιπάλντι Τζούνιορ

    Conference League: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός, με Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ



    ΣΧΟΛΙΑ