• Στοίχημα

    Νίκες με Over 1,5 για τα φαβορί

    • Monobet


    Δύο τριάδες από το MONOBET για το Σαββατοκύριακο

    Δυνατά φαβορί έχει το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ξεχώρισα 2 από αυτά και τα 2 από τη Σούπερ Λίγκα.

    Η ΑΕΚ ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας και το πιθανότερο είναι να κάνει το 3 στα 3 έως το τέλος της κανονικής περιόδου για να μπει από θέση οδηγού στα πλέι οφ. Μία από τις αντιπάλους της στο μίνι πρωτάθλημα, που θα ξεκινήσει σε λίγες μέρες, θα είναι λογικά η Λαμία, η οποία φαίνεται να παίρνει την 6η θέση. Δύσκολα όμως η Λαμία θα κάνει ζημιά στην ΑΕΚ. Το «διπλό» είναι πιθανό αλλά για να έχει αξία πρέπει να παιχτεί με το Over 1,5.

    Πολλά γκολ βλέπω να μπαίνουν στην Πρέμιερ Λιγκ, στο παιχνίδι της Άρσεναλ με την Νιούκαστλ. «Προσγειώθηκε» η Άρσεναλ μετά την ήττα της με 1-0 από την Πόρτο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Από 6 σερί Over και 5 συνεχόμενες νίκες προέρχεται στο πρωτάθλημα. Πάνω από 2 γκολ μπήκαν και στα 7 τελευταία παιχνίδια της Νιούκαστλ.

    Το μεγαλύτερο ρίσκο, αλλά και την καλύτερη απόδοση, από τις σημερινές επιλογές, έχει το Goal από τη Γαλλία, στην αναμέτρηση του Στρασβούργο-Μπρεστ. Με την ήττα 1-3 από τη Λοριάν το Στρασβούργο έφτασε τα 11 σερί παιχνίδια στα οποία πέτυχε αλλά και δέχτηκε γκολ! Η Μπρεστ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και προέρχεται από την νίκη με 0-1 στη Μασσαλία κατά της Μαρσέιγ. Είναι 2η στη βαθμολογία και σκόραρε στα 10 τελευταία παιχνίδια της.

    Τριάδα για το κουπόνι της Κυριακής

    Συνεχίζω με προτάσεις για το κυριακάτικο κουπόνι. Το δεύτερο φαβορί από τη Σούπερ Λίγκα στο οποίο ποντάρω σε συνδυασμό με το Over 1,5 είναι ο Ολυμπιακός. Υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος λογικά θα χάσει το εισιτήριο για τα πλέι οφ. Ο Ολυμπιακός έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά τις νίκες με 1-4 στην Τούμπα κατά του ΠΑΟΚ και 0-1 στη Βουδαπέστη κατά της Φερεντσβάρος. Πήρε την πρόκριση για τη φάση των 16 του Κόνφερενς Λιγκ και προσπαθεί να καλύψει το χαμένο έδαφος στο πρωτάθλημα για να διεκδικήσει τον τίτλο.

    Στη Γερμανία η Ντόρτμουντ θέλει να μείνει στην τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ και εύκολα ή δύσκολα πιστεύω ότι θα κερδίσει την Χοφενχάιμ. Συναντήθηκαν και στο Κύπελλο και η Ντόρτμουντ κέρδισε με 1-0. Η Χοφενχάιμ συμπλήρωσε 8 παιχνίδια χωρίς νίκη με 4 ισοπαλίες και 4 ήττες.

    Το βράδυ της Κυριακής γίνεται στο Μιλάνο το ντέρμπι ανάμεσα στη Μίλαν και την Αταλάντα. Δύσκολη είναι η επιλογή σημείου, αφού ναι μεν η Μίλαν είναι δυνατή στην έδρα της αλλά και η Αταλάντα βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα. Προτιμότερο είναι το Over 2,5 που έχει καλή απόδοση. Στην προηγούμενη αγωνιστική η Μίλαν ηττήθηκε με 4-2 από την Μόντζα και η Αταλάντα κέρδισε με 3-0 τη Σασουόλο.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

    Διαβάστε επίσης

    Conference League: Με Μακάμπι Τελ Αβίβ ο Ολυμπιακός, με Ντιναμό Ζάγκρεμπ ο ΠΑΟΚ

    Τσιτσιπάς: Στο δεύτερο σετ βρήκα τον ρυθμό μου

    Τελικός στο League Cup Αγγλίας και δυνατά ματς στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με super αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα



    ΣΧΟΛΙΑ