• Στοίχημα

    Δυάδα με «άσους» από Γαλλία και Ιταλία

    • Monobet


    Προτάσεις από το ΜΟΝΟΒΕΤ για το κουπόνι της Δευτέρας

    Λίγα είναι τα παιχνίδια που γίνονται σήμερα και οι επιλογές του MONOBET είναι με 2 «άσους» από τη Γαλλία και την Ιταλία.

    Στην τρίτη κατηγορία της Γαλλίας η Σοσό έχει ως στόχο την άνοδο. Βρίσκεται στο γκρουπ των ομάδων που διεκδικούν τα 2 εισιτήρια και στην έδρα της είναι δυνατή (4-2-1). Υποδέχεται την Νιμ η οποία συμπλήρωσε 5 σερί ήττες και θα δώσει μάχη για να παραμείνει στην κατηγορία.

    Ο «άσος» είναι πιθανός. Άλλωστε η Σοσό έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρόκριση στο Κύπελλο. Απέκλεισε ομάδα πρώτης κατηγορίας, τη Λοριάν και αυτή η επιτυχία θα της δώσει ώθηση και στο πρωτάθλημα.

    Στην Ιταλία δυνατό φαβορί είναι η Αταλάντα στο παιχνίδι με την Φροζινόνε. Βρίσκεται κοντά στις θέσεις του Champions League και την Τετάρτη πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με την εκτός έδρας νίκη 1-2 στο ντέρμπι με τη Μίλαν.

    Η Φροζινόνε αποκλείστηκε από το Κύπελλο με την ήττα της 4-0 από τη Γιουβέντους. Στο πρωτάθλημα μετράει 4 σερί ήττες όλες με Over και βλέπει τη διαφορά που είχε πάρει από τις θέσεις του υποβιβασμού να μειώνεται. Δύσκολα θα αποφύγει την ήττα στο Μπέργκαμο σ’ ένα ματς όπου εκτός από τον «άσο» πιθανό είναι και το Over.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    422 (19:15) ΣΟΣΟ-ΝΙΜ 1 1,64
    430 (21:45) ΑΤΑΛΑΝΤΑ-ΦΡΟΖΙΝΟΝΕ 1 1,44

    Διαβάστε επίσης:

    ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Οι απαιτήσεις του Μπρινιόλι έγιναν δεκτές, αλλά αποφάσισε ν΄ ακολουθήσει άλλο δρόμο

    Φορτούνης: Η εντολή ήταν να φύγουμε, αλλά εμείς θέλαμε να παίξουμε

    Γιος Μαραντόνα: Σκότωσαν τον πατέρα μου, θα παλέψω για την αλήθεια μέχρι το τέλος της ζωής μου



    ΣΧΟΛΙΑ