• Στοίχημα

    Δυάδα από Ιταλία και Ισπανία

    • Monobet
    Super League


    Ταμείο την Κυριακή από το ΜΟΝΟΒΕΤ με απόδοση 4,08!

    Άλλο ένα ταμείο ήρθε από το ΜΟΝΟΒΕΤ την Κυριακή! Πέρασαν το Over 2,5 στον αγώνα Λαμία-Παναθηναϊκός (με απόδοση 1,64), ο συνδυασμός «διπλού» και Over 1,5 στο ματς Άρης-ΑΕΚ (με απόδοση 1,75) και το Over 2,5 στο παιχνίδι Παρί Σεν Ζερμέν-Λυών (με απόδοση 1,42)! Η τριάδα έδωσε απόδοση 4,08!

    Το Σάββατο πέρασαν οι 2 από τις 3 προτάσεις, ο «άσος» της Θέλτα (1,75) στο παιχνίδι με τη Λας Πάλμας και το «διπλό» της Λειψίας (1,42) στον αγώνα με την Χαϊντενχάιμ. Η μοναδική επιλογή που χάθηκε ήταν το «διπλό» της Νάπολι στο ματς με την Έμπολι.

    Με 2 παιχνίδια από το ιταλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα θα ασχοληθώ σήμερα. Το ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ ουσιαστικά δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον.

    Βέβαια η Ίντερ με νίκη παίρνει και τυπικά τον τίτλο. Έτσι κι αλλιώς όμως τον έχει εξασφαλίσει ενώ στα τελευταία παιχνίδια της δείχνει να έχει … κόψει ταχύτητα. Είναι πιο χαλαρή και μπαίνουν αρκετά γκολ στους αγώνες της. Προέρχεται από το 2-2 με την Κάλιαρι.

    Η Μίλαν είναι απογοητευμένη από τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό της. Ηττήθηκε 2 φορές από τη Ρόμα με 0-1 στο Μιλάνο και με 2-1 στη Ρώμη. Στο πρωτάθλημα ήρθε ισόπαλη 3-3 με τη Σασουόλο και έφερε το 4ο σερί Over. Λογικά θα γίνει ανοιχτό ματς στο Μιλάνο. Ποντάρω στο Over.

    Στην Ισπανία η Σεβίλλη εξασφάλισε την παραμονή της στην κατηγορία με τη νίκη 2-0 κατά της Λας Πάλμας. Υποδέχεται τη Μαγιόρκα η οποία έχει 3 βαθμούς λιγότερους και λογικά κι αυτή δεν θα έχει πρόβλημα για να σωθεί.

    Πάλεψε η Μαγιόρκα με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχασε δύσκολα με 0-1. Είναι κλειστά όλα τα παιχνίδια της. Προέρχεται από 6 σερί Under. Πιθανό είναι 1 ακόμα στη σημερινή αναμέτρησή της με τη Σεβίλλη. Θα είναι ικανοποιημένη αν φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από αυτή την έδρα.

    ΟΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

    741 (ΔΕΥ, 21:45) ΜΙΛΑΝ-ΙΝΤΕΡ OVER 1,71
    743 (ΔΕΥ, 22:00) ΣΕΒΙΛΛΗ-ΜΑΓΙΟΡΚΑ UNDER 1,48



    ΣΧΟΛΙΑ