• sports

    Σπ. Θεοδωρόπουλος: Αυτό είναι το σχέδιο του για τον Παναθηναϊκό

    • NewsRoom
    Σπύρος Θεοδωρόπουλος, ετών 59. Διευθύνων Σύμβουλος Chipita.

    Σπύρος Θεοδωρόπουλος


    Οι λεπτομέρειες της πρότασης του Σπύρου Θεοδωρόπουλου για να σωθεί η χρονιά για τον Παναθηναϊκό, το οποίο παρουσίασε στους παλαίμαχους της ομάδας, δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας. Και μπορεί οι προσδοκίες να ήταν ιδιαίτερα υψηλές μεταξύ των οπαδών, έπειτα και από τα όσο είχε δηλώσει από το πρωί ο πρόεδρος της ΠΑΕ, κ. Βασίλης Κωνσταντίνου, ωστόσο ο ίδιος ο «mr. Chipita» έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως «μαγικές λύσεις» για τη σωτηρία της ΠΑΕ δεν υπάρχουν.

    Κατά τη συνάντησή, ο κ. Θεοδωρόπουλος ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να αναλάβει από μόνος του την ομάδα. Αντίθετα, δεσμεύθηκε πως θα συνεχίσει να βάζει το ποσό που ήδη έβαζε (περί τις 500.000 ευρώ ετησίως) και από εκεί και πέρα θα προσπαθήσει να ενεργοποιήσει τον κόσμο του συλλόγου, αφού θεωρεί πως μόνο αυτός μπορεί να βγάλει το τριφύλλι από το αδιέξοδο που έχει περιέλθει.

    Η πρόταση που έκανε ήταν να ηγηθεί μιας προσπάθειας, μέσω της οποίας 300.000 φίλοι του Παναθηναϊκού θα προσφέρουν 50 ευρώ από το υστέρημά τους και κάπως έτσι να συγκεντρωθεί ένα ποσό της τάξεως των 15 εκατ. ευρώ, για να βγει η φετινή χρονιά. Όπως, πρόσθεσε, αν αυτά τα εκατομμύρια δεν μαζευτούν (με αφορμή ότι τα προηγούμενα χρόνια ένα ανάλογο εγχείρημα με την «Παναθηναϊκή Συμμαχία» απέτυχε), τότε θα επιστραφούν τα χρήματα σε όσους στήριξαν.

    Σύμφωνα με το πλάνο του κ. Θεοδωρόπουλου, η ΠΑΕ θα πρέπει από ‘δω και πέρα να διοικείται από ένα ΔΣ από παλαίμαχους, οι οποίοι θα ενεργοποιηθούν για να στηρίξουν τη κίνηση. Κάτι το οποίο δεν είναι εφικτό να γίνει άμεσα, λόγω καταστατικού.

    Τέλος, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι «συμπαίκτες» που έχει βρει δεν προτίθενται να ρίξουν… χρήμα, αλλά κυρίως να κινήσουν διαδικασίες και να έρθουν σε επαφές με άλλους επιφανείς Παναθηναϊκούς.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σπ. Θεοδωρόπουλος: Μαγική λύση για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιος είναι ο Σπύρος Θεοδωρόπουλος που θέλει να σώσει τον Παναθηναϊκό

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ