• sports

    Σε καραντίνα στην Πορτογαλία ο Ρονάλντο – Κρούσμα κορονοϊού στην Γιουβέντους

    ρονάλντο

    Κριστιάνο Ρονάλντο


    Στο πλευρό της μητέρας του στην Πορτογαλία ταξίδεψε με ειδική άδεια ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ωστόσο μετά την επιβεβαίωση κρούσματος κορονοϊού στην Γιουβέντους, ο Πορτογάλος άσος τέθηκε σε καραντίνα και δεν θα επιστρέψει στην Ιταλία.

    O Ρονάλντο είχε λάβει ειδική άδεια για να ταξιδέψει στην Πορτογαλία με το ιδιωτικό του τζετ προκειμένου να βρεθεί κοντά στη μητέρα του, η οποία υπέστη εγκεφαλικό και στη συνέχεια επρόκειτο να γυρίσει στην Ιταλία.

    Μετά το θετικό κρούσμα του Ρουγκάνι, ωστόσο, ο 35χρονος ποδοσφαιριστής παραμένει στη Μαδέρα, όπου υποβάλλεται σε προληπτικές εξετάσεις.

    Συγκεκριμένα, ο 25χρονος αμυντικός της Γιουβέντους, Ντανιέλε Ρουγκάνι είναι ο παίκτης που βρέθηκε θετικός στον νέο κορονοϊό, COVID-19, με αποτέλεσμα να υποβληθούν σε εξετάσεις όλοι οι παίκτες και το επιτελείο της ομάδας.

    Όπως ανακοίνωσε η ιταλική ομάδα, όλοι όσοι είχαν έρθει σε επαφή με τον 25χρονο αθλητή έχουν τεθεί σε καραντίνα.

    Όλα δείχνουν ότι για τις επόμενες 15 ημέρες θα αναβληθούν όλα τα παιχνίδια της ομάδας του Τορίνου σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ ήδη η Ίντερ προγραμματίζει ελέγχους σε όλους τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο πρόσφατο παιχνίδι, παρά το γεγονός ότι ο Ρουγκάνι δεν πήρε χρόνο συμμετοχής.

    Υπενθυμίζεται ότι με κορονοϊό έχει προσβληθεί και ο ποδοσφαιριστής του Αννόβερου, Τίμο Χούμπερς, ενώ και στις ΗΠΑ βρέθηκε θετικός παίκτης του Γιούτα Τζαζ, με αποτέλεσμα να αναβληθεί όλο το πρωτάθλημα του NBA.



    ΣΧΟΛΙΑ