• sports

    Σάκκαρη για Τσιτσιπά: «Είναι μάγος, γεννήθηκε για να παίζει τένις» (video)

    • NewsRoom

    Μαρία Σάκκαρη και Στέφανος Τσιτσιπάς


    Την πρόκρισή του Στέφανου Τσιτσιπά στα ημιτελικά του Australian Open γιορτάζει όλη η Ελλάδα, ενώ και η συναθλήτριά του, Μαρία Σάκκαρη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον 20χρονο τενίστα.

    Μιλώντας στην κάμερα του Star, η 24χρονη τενίστρια δήλωσε:

    «Είναι μάγος. Αυτά δεν τα κάνει ο καθένας. Ο Στέφανος έχει γεννηθεί για να παίζει τένις. Έχει γεννηθεί για να είναι πρωταθλητής και για εμένα, όπως λένε πολλοί, δεν υπάρχει ταβάνι για τον Στέφανο. Είναι συγκινητικό αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες. Του εύχομαι να είναι γερός, δυνατός.

    Δεν θα αποκαλύψω αυτό που πιστεύω για αυτό το τουρνουά, γιατί ακόμη δεν έχει τελειώσει. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνει πολύ μεγάλα πράγματα. Του έστειλα μήνυμα μετά τον αγώνα με τον Μπαουτίστα. Δεν θέλω να τον ενοχλώ γιατί ξέρω πώς είναι το πρόγραμμα όταν τελειώνει ένας αγώνας. Το τηλέφωνο δεν σταματάει να χτυπάει.

    Του έστειλα ένα μήνυμα για να ξέρει ότι είμαι δίπλα του, ότι τον στηρίζω και ότι τον βλέπω. θα τον δω σε μερικές εβδομάδες και θα τα συζητήσουμε όλα».

    Επόμενος αντίπαλος του Τσιτσιπά είναι ο Ραφαέλ Ναδάλ, την Πέμπτη (24/1, 10:30). Πρόκειται για έναν σημαντικό αγώνα που θα κρίνει την πρόκριση στον μεγάλο τελικό.

    Δείτε το βίντεο:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στέφανος Τσιτσιπάς: Πλουσιότερος κατά 2,5 εκατ. ευρώ εάν κερδίσει το Australian Open-Το story προς την κορυφή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέφανος Τσιτσιπάς: Όταν σε ηλικία 13 ετών μιλούσε για το είδωλό του, τον Ρότζερ Φέντερερ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Συγκινεί η τυφλή γιαγιά του Στέφανου Τσιτσιπά



    ΣΧΟΛΙΑ