ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό! Ο Ρουί Βιτόρια δεν θα συνεχίσει στον πάγκο, μετά από απόφαση της διοίκησης της ομάδας πληρώνοντας το «μάρμαρο» για το κάκιστο ξεκίνημα που έκαναν οι «πράσινοι» στο πρωτάθλημα μετά τις δύο γκέλες με Λεβαδειακό εντός έδρας (1-1) και Κηφισιά εκτός (3-2).
Ο Πορτογάλος τεχνικός ήρθε στην ομάδα τον Οκτώβριο του 2024 και πρόλαβε να κάτσει στον πάγκο του «τριφυλλιού» για 43 παιχνίδια συνολικά μετρώντας 23 νίκες, 9 ισοπαλίες και 11 ήττες.
Πέρυσι ανέλαβε την ομάδα σε μία δύσκολη καμπή της, κατόρθωσε να την συμμαζέψει και να την βοηθήσει να προχωρήσει στην Ευρώπη και να βγει δεύτερη στο πρωτάθλημα εξασφαλίζοντας την έξοδό της στα προκριματικά του Champions League, μένοντας όμως μακριά από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Φέτος, ο Ρουί Βιτόρια δεν μπόρεσε να εκπληρώσει το όνειρο του Champions League μένοντας εκτός από την Ρέιντζερς στα προκριματικά, παρά την καλή εικόνα της ομάδας, ωστόσο κατόρθωσε να φτάσει με τους «πρασίνους» στην league phase του Europa League, πετυχαίνοντας μία σπουδαία πρόκριση επί της Σαχτάρ.
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον κ. Ρουί Βιτόρια. Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Πορτογάλο προπονητή και στο επιτελείο του».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έλον Μασκ: Απέκτησε πάνω από 2 εκατ. νέες μετοχές της Tesla
- «Μαγευτικές Μελωδίες από την Ελλάδα και τον Πόντο» στην Πλατεία Σουρμένων στο Ελληνικό
- Energy Observer: Στον «πράσινο» Πρίνο για την αποθήκευση διοξειδίου του άνθρακα (CO2)
- Βουλή: Στο ΠΑΣΟΚ απαντούν 11 υπουργεία αν υπάρχουν καταλογισμοί σε βάρος της Ελλάδας από τα ευρωπαϊκά θεσμικά όργανα
