ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Εμμανουήλ Καραλής χάρισε στην Ελλάδα το πρώτο (και μοναδικό) μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου, στο Άλπεντοορν της Ολλανδίας.
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του επί κοντώ κατάκτησε το χρυσό μετάλλιο στην ισοβαθμία με τον Ολλανδό Φλον, καθώς αμφότεροι ξεπέρασαν τα 5,90 μέτρα και είχαν την ίδιες προσπάθειες, με αποτέλεσμα να μοιραστούν την πρώτη θέση.
Η τελική τριάδα στο επί κοντώ:
1. Μένο Φλον (Ολλανδία) 5.90μ
1. Εμμανουήλ Καραλής (Ελλάδα) 5.90μ.
3. Σόντρε Γκούτορμσεν (Νορβηγία) 5.90μ.
Διαβάστε επίσης
Τηλεφωνική επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον Πατριάρχη Αντιοχείας Ιωάννη για τις εξελίξεις στη Συρία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Kavita Patel (Roche): Η καινοτομία σε «σημείο θραύσης» – Η επιστροφή του 76% των εσόδων κάνει το περιβάλλον ασφυκτικό
- Κωνσταντίνος Κροντηράς: Το οινοποιείο στην Αργεντινή και στο Μαρούσι και η Roxana Shipping με τα 12 πλοία
- Τσαβδαρίδης (υφ. Ανάπτυξης) στο mononews: Το σχέδιό μας για τις επιπτώσεις του πολέμου – Τι θα κάνουμε με φόρο στα καύσιμα και στα υπερκέρδη των διυλιστηρίων
- Maison Valentino: Η σύγκρουση Απόλλωνα και Διονύσου στο πεδίο του μπαρόκ δίνει πνοή στη νέα συλλογή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.