• sports

    Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του GiANT Heart by Novibet και διεκδίκησε ένα ταξίδι στο Milwaukee

    • NewsRoom
    Πάρε μέρος στο διαγωνισμό του GiANT Heart by Novibet και διεκδίκησε ένα ταξίδι στο Milwaukee


    Η πρωτοβουλία The GiANT Heart by Novibet δίνει για δεύτερη φορά σε ένα χρόνο την ευκαιρία σε ένα (1) νικητή μαζί με το συνοδό του, να ταξιδέψει στο Milwaukee για να παρακολουθήσει ζωντανά έναν αγώνα NBA του κορυφαίου αθλητή και πρεσβευτή του προγράμματος κοινωνικής προσφοράς της Novibet, Γιάννη Αντετοκούνμπο.

    Έως τις 10 Νοεμβρίου, στο Instagram profile του GiANT Heart διενεργείται ένας μεγάλος διαγωνισμός* που θα αναδείξει έναν τυχερό, ο οποίος θα παρακολουθήσει τον αγώνα Bucks εναντίον Lakers στις αρχές Δεκεμβρίου.

    Τον περασμένο Απρίλιο, οι δέκα νικητές της ενέργειας ‘Δώσε Assist’, βρέθηκαν στο μακρινό Milwaukee, στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης The GiANT Heart, για να παρακολουθήσουν από κοντά έναν αγώνα NBA των Milwaukee Bucks.

    Στην παρέα των ταξιδιωτών βρέθηκε ο γνωστός Youtuber Αιμίλιος, ο οποίος κατέγραψε στιγμές από το ταξίδι, τις οποίες και μοιράστηκε με το κοινό του, μέσα από ένα απολαυστικό Υoutube βίντεο. Οι νικητές μαζί με τους συνοδούς τους, είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μεταξύ τους, να ξεναγηθούν για πρώτη φορά στην πόλη του Milwaukee και του Σικάγο και φυσικά να παρακολουθήσουν παρέα έναν φαντασμαγορικό αγώνα μπάσκετ μεταξύ Bucks και Celtics.

    Η μοναδική εμπειρία επαναλαμβάνεται φέτος τον Δεκέμβριο και έχετε τη δυνατότητα να την διεκδικήσετε εδώ.

    *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

    21+| Αρμόδιος Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | Γραμμή Βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

    Διαβάστε επίσης:

    Στην κορυφαία 5άδα του Ευρωμπάσκετ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο



    ΣΧΟΛΙΑ