• sports

    Ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης νέος πρόεδρος της Super League

    • NewsRoom


    Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία του Δ.Σ. της Super League στην οποία προέκυψε ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης ως νέος πρόεδρος της Λίγκας, ο οποίος συγκέντρωσε την πλειοψηφία της προτίμησης των μελών του συνεταιρισμού.

    Μετά την απόφαση για το πρόγραμμα από την 4η μέχρι την 7η αγωνιστική στα playoffs και τα playouts η συζήτηση στο Δ.Σ. της Super League πήγε στο αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή της διαδικασίας, όμως με ψήφους 8-6 έγιναν κανονικά οι εκλογές.

    Έτσι, προχώρησε η διαδικασία της ψηφοφορίας για την εκλογή νέου προέδρου στη Super League. Οι υποψήφιοι ήταν ο Λεωνίδας Μπουτσικάρης και Αλέξης Κούγιας. Τελικά, εκείνος που επικράτησε με 8 ψήφους έναντι πέντε ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ υπήρξε και μία λευκή ψήφος.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπέρ της υποψηφιότητας του Μπουτσικάρη ψήφισαν οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, ΟΦΗ, Ξάνθη, Παναιτωλικός, Λαμία και Βόλος, ενώ εκείνη του Αλέξη Κούγια στήριξαν ΑΕΛ, Ολυμπιακός, Άρης, Πανιώνιος και Ατρόμητος. Αντίθετα, λευκό ψήφισε ο Αστέρας.



    ΣΧΟΛΙΑ