• sports

    Νύχτα τρόμου στη Μασσαλία: Επεισόδια μεταξύ οπαδών της Μαρσέιγ και του ΠΑΟΚ

    • NewsRoom
    επεισόδια έξω από ξενοδοχείο στη Μασσαλία όπου βρίσκονται οπαδοί του ΠΑΟΚ


    Οι φόβοι της UEFA, η οποία είχε χαρακτηρίσει ως υψηλού κινδύνου το παιχνίδι του προημιτελικού του Europa Conference μεταξύ της Μαρσέιγ και του ΠΑΟΚ, επαληθεύτηκαν, με την Μασσαλία να γίνεται πεδίο σύγκρουσης μεταξύ θερμοκέφαλων οπαδών.

    Από νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης οπαδοί της Μαρσέιγ συγκεντρώνονταν σε κεντρικά σημεία του λιμανιού της πόλης, προκαλώντας συναγερμό στη Γαλλική αστυνομία.

    Οπαδοί της Μαρσέιγ κινήθηκαν προς ξενοδοχείο όπου βρίσκονταν οπαδοί του ΠΑΟΚ.

    Η αστυνομία, στην προσπάθεια να εμποδίσει την επαφή των δύο πλευρών, απαγόρευσε στους οπαδούς του ΠΑΟΚ να βγουν από το ξενοδοχείο.

    Ωστόσο, η κίνηση αυτή προκάλεσε νέα ένταση, με τους οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης να συγκρούονται με τους αστυνομικούς, στην είσοδο του ξενοδοχείου.

    Ακολούθησαν και νέες συμπλοκές μεταξύ οπαδών στους δρόμους της πόλης, με την τοπική αστυνομία να μην μπορεί να αποτρέψει τις συγκρούσεις. Μάλιστα οπαδοί της Μαρσέιγ επιτέθηκαν και κατά του ξενοδοχείου όπου βρίσκονταν μέλη της διοίκησης της ελληνικής ομάδας.

    Στο πλευρό των οπαδών της Μαρσέιγ βρίσκονται και οπαδοί της ΑΕΚ, ενώ τους οπαδούς του ΠΑΟΚ φέρεται να ενισχύουν και οπαδοί της Παρτιζάν.

    Στην πόλη της νότιας Γαλλίας υπολογίζεται πως έχουν φτάσει πάνω από 3.000 οπαδούς της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

    Ο αγώνας της Μαρσέιγ με τον ΠΑΟΚ είναι προγραμματισμένος για την Πέμπτη.

     

     



    ΣΧΟΛΙΑ