ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισόπαλοι αναδείχθηκαν στο γήπεδο της Λ. Αλεξάνδρας Παναθηναϊκός και ΑΕΚ.
Με τον Μάρκο Λιβάια να ισοφαρίζει στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων Παναθηναϊκός και ΑΕΚ αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» με σκορ 1-1.
Οι «πράσινοι» προηγήθηκαν στο 10’ με τον Ροντρίγκο Μολέντο. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, οι Μολέντο και Βράνιες συγκρούστηκαν σε εναέρια διεκδίκηση της μπάλας. Ο σκόρερ του πρώτου γκολ της αναμέτρησης τραυματίστηκε (άνοιξε το φρύδι του).
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος.
Οι εντεκάδες:
Παναθηναϊκός: Βλαχοδήμος, Χουλτ, Μολέντο (37′ Κουτρουμπής), Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Σιλά, Χίλιεμαρκ (67′ Άλτμαν), Λουντ, Βιγιαφάνιες, Μολίνς (90′ Ρέις).
ΑΕΚ: Ανέστης, Μπακάκης (71′ Γιακουμάκης), Βράνιες, Λαμπρόπουλος, Λόπες, Γκάλο, Σιμόες, Γαλανόπουλος (65′ Αϊντάρεβιτς), Μπακασέτας, Κλωναρίδης (54′ Χριστοδουλόπουλος), Λιβάια.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΑΕ: Η εταιρεία συνεργάζεται πλήρως με τις αρμόδιες αρχές για την εξακρίβωση των αιτιών του ατυχήματος
- Εκτεταμένες διακοπές ρεύματος σε Ουκρανία και Μολδαβία
- Υπ. Εσωτερικών: Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ψήφο των απόδημων Ελλήνων
- Θεσσαλονίκη: Μια σύλληψη για λαθρεμπόριο τσιγάρων – Εντοπίστηκαν πάνω από 100.000 τεμάχια
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.