ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αποκόμισε τραυματισμό από την αναμέτρηση με τις ΗΠΑ για το Μουντομπάσκετ, καθώς υπέστη κάκωση στα πλευρά.
Όπως ενημέρωσε επίσημα η ΕΟΚ μέσω tweet, ο φόργουορντ της Εθνικής ομάδας δέχθηκε χτύπημα στην διάρκεια του αγώνα με τους Αμερικάνους, και μετά το ματς έκανε αξονική, η οποία έδειξε πως υπέστη κάκωση στα πλευρά.
Για την ώρα δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν ο Θανάσης Αντετοκούνμπο θα αγωνιστεί στο ματς με την Τσεχία τη Δευτέρα, όπου η Εθνική χρειάζεται νίκη με τουλάχιστον 12 πόντους για να ελπίζει να προκριθεί στους «8» του Μουντομπάσκετ.
Κάκωση πλευρών στα δεξιά έδειξε η αξονική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο @Thanasis_ante43 μετά την λήξη του αγώνα με τις ΗΠΑ, καθώς είχε ενοχλήσεις από χτύπημα που δέχτηκε από αγκώνα αντιπάλου σε φάση της αναμέτρησης. #HellasBasketball #HellasGotGame #FIBAWC ???
— Hellenic Basketball (@HellenicBF) September 7, 2019
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπουργείο Εργασίας: Ο «χάρτης» των πληρωμών από τον e-ΕΦΚΑ και τη ΔΥΠΑ έως τις 14 Νοεμβρίου
- Θρίλερ στη Βοιωτία: Νεκρός άνδρας εντοπίστηκε σε φλεγόμενο όχημα – Αναλαμβάνει η Δίωξη Οργανωμένου Εγκλήματος
- Ινδία: Αγοράζει πάνω από 100 κινητήρες από τις ΗΠΑ για τα μαχητικά αεροσκάφη Tejas
- Καταδικάστηκε ο τενόρος για τον ξυλοδαρμό του γιου του – Τρεις μήνες με αναστολή και χρηματικό πρόστιμο 5.500 ευρώ