• sports

    Μητσοτάκης: Τα αληθινά μετάλλιά μας είναι τα παιδιά μας!

    • NewsRoom
    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

    Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης


    Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε συγχαρητήρια στους Έλληνες αθλητές για τις επιτυχίες τους.

    «Οι Έλληνες αθλητές συνεχίζουν να πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη. Μπράβο στην Κατερίνα, τον Απόστολο και τον Κριστιάν. Τα αληθινά μετάλλιά μας είναι τα παιδιά μας!», έγραψε ο πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στο Twitter.

    Δείτε την ανάρτηση:

    Υπενθυμίζεται ότι το ασημένιο μετάλλιο κρέμασε στο στήθος του ο Έλληνας κολυμβητής Απόστολος Χρήστου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξάγεται στην αιώνια πόλη καθώς τερμάτισε δεύτερος στον τελικό των 100 μ. ύπτιο. Ο Έλληνας αθλητής κατέβαλλε κάθε δυνατή προσπάθεια ωστόσο για μόλις δύο κλάσματα του δευτερολέπτου έχασε το χρυσό μετάλλιο από τον Ιταλό Τόμας Τσεκόν.

    Ο Κριστιάν Γκολομέεβ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στα 50 μ. ελεύθερο. Ο Έλληνας αθλητής πραγματοποίησε σπουδαία εμφάνιση και με χρόνο 21,75 τερμάτισε τρίτος, πίσω από τους Λεονάρντο Ντεπλάνο (δεύτερος με 21.60) και Μπέντζαμιν Πράουντ (πρώτος με 21.58).

    Τέλος, η Κατερίνα Στεφανίδη κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο άλμα επί κοντώ παιρνώντας τα 4.75 στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου. Η απίθανη Βίλμα Μούρτο από τη Φινλανδία στέρησε από την Κατερίνα Στεφανίδη το τρίτο συνεχόμενο χρυσό μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

    Διαβάστε επίσης:

    Κατερίνα Στεφανίδη: «Επανεκκίνηση το ασημένιο μετάλλιο»

    Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κολύμβησης: «Χάλκινος» ο Γκολομέεβ», «ασημένιος» ο Χρήστου



    ΣΧΟΛΙΑ