• sports

    Σαρωτικός Τσιτσιπάς: 3-0 τον Ρούμπλεφ, άνετα στους «4» του Ρολάν Γκαρός

    • NewsRoom

    Στέφανος Τσιτσιπάς


    Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και παίζοντας καταπληκτικό τέννις σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πέρασε…αέρα με 3-0 σετ το εμπόδιο του Ρώσου Αντρέι Ρούμπλεφ και βρίσκεται πλέον στα ημιτελικά του Γαλλικού Open.

    Ο Τσιτσιπάς συνεχίζει τις σταθερές και ποιοτικές εμφανίσεις του στο Ρολάν Γκαρός. Αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι του πρώτου γύρου όπου δυσκολεύτηκε να φτάσει στη νίκη, από εκεί και ύστερα έχει δείξει τα στοιχεία πρωταθλητή που τον διακρίνουν.

    Τελευταίο του «θύμα» αποτέλεσε ο Ρώσος Ρούμπλεφ από τον οποίο πήρε ρεβάνς για τον χαμένο τελικό στο Αμβούργο, που προηγήθηκε του Ρολάν Γκαρός. Με τα σετ να κλείνουν στο 5-7, 2-6 και 3-6, ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε μια δίκαιη νίκη και φτάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του στους «4» της διοργάνωσης.

    Όπως δείχνει και το τελικό σκορ, ο Τσιτσιπάς δυσκολεύτηκε μόνο στο πρώτο σετ. Ο Ρούμπλεφ έκανε πρώτος brake σε αυτό το σετ ωστόσο ο Τσιτσιπάς, όχι μόνο το πήρε γρήγορα πίσω, κράτησε το σερβίς του και κατάφερε ένα ακόμα, γεγονός που το οδήγησε στη κατάκτησή του πρώτο σετ. Μετά από αυτό ο Έλληνας πρωταθλητής ανέβασε «στροφές» παίζοντας φοβερό τέννις, και με τον τρόπο παιχνιδιού αλλά και την αυτοπεποίθηση που έβγαζε, έκανε τον κατά τ’ άλλα πολύ δυνατό Ρούμπλεφ, να μοιάζει λίγος.

    Με τη νίκη του αυτή ο Στέφανος Τσιτσιπάς θα είναι σίγουρα στο Νο5 της παγκόσμιας κατάταξης και αν κατακτήσει το γαλλικό Open θα ανέβει στο Νο4.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ