• sports

    Κύπελλο Ελλάδας και εμβόλιμη αγωνιστική σε Αγγλία, Ιταλία και Γαλλία

    • NewsRoom
    Παναθηναϊκός - Κύπελλο Ελλάδας


    Δυνατό πρόγραμμα στα μέσα της εβδομάδας με πολλές στοιχηματικές επιλογές από το Pamestoixima.gr

    Η δράση στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζεται στα μέσα της εβδομάδας με εμβόλιμη αγωνιστική στην Premier League, τη Serie A και τη Ligue 1.

    Την Τετάρτη και την Πέμπτη διεξάγονται και οι πρώτοι αγώνες της φάσης των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

    Για όλα τα παιχνίδια των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου Ελλάδας το Pamestoixima.gr προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών.

    Ντέρμπι Έβερτον-Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ

    Με 0% γκανιότα, στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή τους, παίζονται οι αγώνες της Premier League, Λιντς-Κρίσταλ Πάλας (Τρίτη, 22:15), Έβερτον-Λίβερπουλ (Τέταρτη, 22:15) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Άρσεναλ (Πέμπτη, 22:15), καθώς και το παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδας Παναθηναϊκός-Βόλος (Τετάρτη, 19:00).

    Το Pamestoixima.gr προσφέρει 0% γκανιότα και στον σημερινό αγώνα (21:45) της Championship Ντέρμπι-ΚΠΡ στην αγορά «Τελικό Αποτέλεσμα» έως την έναρξή του.

    Η προωθητική ενέργεια Red November, για την οποία ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, προσφέρεται σήμερα στο ματς Ντέρμπι-ΚΠΡ και αύριο στο παιχνίδι Λιντς-Κρίσταλ Πάλας.

    Καθημερινά θα βρείτε στο Pamestoixima.gr τριάδες και πολλαπλά σκορ με ενισχυμένες αποδόσεις.

    Σήμερα προσφέρονται τα πολλαπλά σκορ 3-0, 1-1 και 0-2 για το παιχνίδι Οσασούνα-Έλτσε και η τριάδα με τα Over 4,5 κόρνερ της Οσασούνα, το πρώτο γκολ στον αγώνα από την Έλτσε και την ισοπαλία στο δεύτερο ημίχρονο.

    Weekly Fest κάθε εβδομάδα με περισσότερους από 16.000 νικητές

    Το Pamestoixima.gr προσφέρει και το Weekly Fest. Κάθε Δευτέρα οι παίκτες του Pamestoixima.gr διεκδικούν μεγάλα δώρα με έως 16.416 νικητές κάθε εβδομάδα.

    Η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο κάθε εβδομάδα με εγγυημένα έπαθλα και χιλιάδες νικητές.

    Η δράση δεν σταματάει ποτέ. Παίζεις και μαζεύεις συμμετοχές για την μεγάλη κλήρωση!

    Virtuals+ με ακόμα μεγαλύτερη ποικιλία, ακόμα περισσότερη δράση

    Στο Pamestoixima.gr θα βρείτε και τα νέα Virtuals+ για ακόμα μεγαλύτερη εμπειρία Virtuals, μια virtual αρένα με συναρπαστικά πρωταθλήματα που κάνουν το παιχνίδι πιο… «αληθινό» από ποτέ!

    Tα Virtuals+ προσφέρουν πολλές στοιχηματικές επιλογές για 21 εικονικά αθλήματα, όπως Virtual ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις, ιππoδρομίες, κυνοδρομίες,  αγώνες φόρμουλας και αγώνες ποδηλάτου.

    Η γκάμα των Virtuals+ περιλαμβάνει όλα τα διάσημα παιχνίδια των κορυφαίων παρόχων παγκοσμίως όπως, Ελληνική Soccerbet league, Αγγλική Soccerbet league, Last 60 NBΑ, κλπ.

    Με περισσότερους από 1.000 αγώνες καθημερινά η δράση στη Virtual Arena του Pamestoixima.gr δεν σταματά ποτέ. Στα Virtuals+ δεν χρειάζεται κάποιος να έχει ιδιαίτερες γνώσεις για να συμμετάσχει, ενώ η ροή των αγώνων είναι διαρκής. Τα σύγχρονα γραφικά, οι ρεαλιστικές φάσεις και η εξέλιξη του παιχνιδιού δημιουργούν την εντύπωση ότι οι παίκτες παρακολουθούν πραγματικούς αγώνες.

    To παιχνίδι γίνεται καλύτερο από ποτέ με τα Virtuals+ στη Virtual Arena του Pamestoixima.gr.

    Δείτε επίσης:

    O Λεωνίδας Καμπάνταης στο ΟΠΑΠ Game Time: Η ΑΕΚ θα διαχειριστεί σωστά τον αγώνα με την πρώην ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη



    ΣΧΟΛΙΑ