• sports

    Καρίμ Μπενζεμά: Δεύτερη πατρίδα μου η Σαουδική Αραβία

    • NewsRoom

    Καρίμ Μπενζεμά


    Μετά από μία πολυετή και σπουδαία καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα, κυρίως με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Καρίμ Μπενζεμά αποφάσισε ν’ αλλάξει ήπειρο και να πάρει μεταγραφή για την Αλ-Ιτιχάντ της Σαουδικής Αραβίας.

    Πρόκειται για μία συναρπαστική νέα πρόκληση για τον κάτοχο της «Χρυσής Μπάλας» του 2022, ο οποίος αναφέρθηκε σχετικά, μιλώντας στην εφημερίδα «Arriyadiyah»:

    «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Σαουδική Αραβία, ανάμεσα σε αυτούς τους σπουδαίους ανθρώπους που αγαπούν τον αθλητισμό. Ήλθα στο Βασίλειο της Σαουδικής Αραβίας, όχι μόνο για να παίξω ποδόσφαιρο, αλλά για ένα τεράστιο αθλητικό έργο.

    Στην αρχή, όταν έφθασα, με εξέπληξε αυτή η μεγάλη αγάπη και το θερμό καλωσόρισμα, καθώς και η ενθουσιώδης υποδοχή από τους φιλάθλους της ομάδας. Δεν είναι μόνο… τρυφεροί, αλλά παθιασμένοι και μας δίνουν ενθουσιασμό και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τους κάνουμε ευτυχισμένους.

    Η Σαουδική Αραβία είναι η δεύτερη πατρίδα μου και οι άνθρωποι εδώ είναι υπέροχοι, αγαπούν το ποδόσφαιρο και έχουν πολύ πάθος».

    Διαβάστε επίσης:

    Μέσι: Οι Σαουδάραβες σκέφτονται τον δανεισμό του

    UEFA: Σκέφτεται να καλέσει την Αλ Νασρ στο Champions League 2024-25

    Μπενζεμά: Αφαίρεση της γαλλικής υπηκοότητας και της «Χρυσής Μπάλας» ζητά Γαλλίδα γερουσιαστής



    ΣΧΟΛΙΑ