ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πολυτάλαντη, λαμπερή και γεμάτη κέφι. Η Ιλένια Ουίλιαμς φιλοξενείται στην εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time αυτής της εβδομάδας και αποδεικνύει ότι η μπάλα είναι και γένους θηλυκού.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια μιλάει για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό που διεξάγεται την Κυριακή (20:30) στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και σχολιάζει με το δικό της τρόπο τους σημαντικούς αγώνες του Σαββατοκύριακου.
Αποκαλύπτει στη Χριστίνα Βραχάλη τι ένιωσε όταν πήγε πρώτη φορά στη «Λεωφόρο», τον ποδοσφαιριστή που θαυμάζει περισσότερο, το πρόσωπο πίσω από το soundtrack της τηλεοπτικής σειράς «Λάμψη» και αφιερώνει συγκινημένη τραγούδι στον πατέρα της Ρόμπερτ Ουίλιαμς.
Δείτε την εκπομπή εδώ:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 200 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα
Διαβάστε επίσης:
Το ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός με σούπερ αποδόσεις από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Παναθηναϊκός για Μίμη Δομάζο: «Ο εμβληματικός Στρατηγός του Παναθηναϊκού μας πέρασε στην αιωνιότητα»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Live η άφιξη του μετροπόντικα «Αθηνά» στον Ευαγγελισμό για την επέκταση της γραμμής 4
- Το ναυπηγείο Fincantieri θα χρησιμοποιήσει ανθρωποειδή ρομπότ για συγκολλητές
- Χρηματιστήριο: Επιστρέφουν οι αγοραστές στις τράπεζες, τι ακούγεται για Lavipharm, Austria και ΕΛΧΑ, στα €37 η ΓΕΚΤΕΡΝΑ
- Αρσένιο Ντομίνγκεζ: Ο ΙΜΟ προωθεί την ναυτιλιακή αριστεία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.