ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μια επική γκάφα έγινε κατά τη διάρκεια της μετάδοσης του αγώνα μπάσκετ Ήφαιστος Λήμνου – Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ από την ΕΡΤ2.
Ο Δημήτρης Χατζηγεωργίου που μετέδιδε το ματς δεν είχε ενημερωθεί από τους τεχνικούς πως τα μικρόφωνό του ήταν ανοικτό και έτσι οι τηλεθεατές τον άκουσαν να τους ενημερώνει για το τι επρόκειτο να κάνει μετά το τέλος του αγώνα.
«Μετά, όπως θα’μαστε με τους διαιτητές, να περάσουμε να τσιμπήσουμε τίποτα, πουθενά, καμιά ωρίτσα;», ανέφερε ο γνωστός δημοσιογράφος.
Δεν κατάλαβε ότι αυτό που είπε βγήκε στον αέρα και συνέχισε απτόητος:
«Ποια γέλασε; Την άκουσα. Ποια γέλασε, επειδή σκέφτομαι το φαϊ; Τι φάγαμε; Ένα πρωινό φάγαμε».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Ο Τσιτσιπάς έτοιμος να «τρελάνει» ξανά όλο τον κόσμο
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Xρυσό» deal: Ξεπερνά το 1 δις η συμφωνία της 2K Sports και του NBA
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΑΑ: Ισχυρό αποτύπωμα σε βάθος 25ετίας – Στο +8,1% η επιβατική κίνηση το α΄ τρίμηνο του 2026
- Δραματική επιστολή ακτοπλόων σε Μητσοτάκη – Κικίλια: Ζημιές 25 εκατ. ευρώ τον μήνα από τα καύσιμα – Οι 3 προτάσεις τους
- ΕΥΔΑΠ: Ολη η αλήθεια με τα υδρόμετρα – Ο διαγωνισμός των 350 εκατ., τα διλήμματα και οι εκκρεμότητες
- Φώτης Γιόφτσιος: Πάνω από το 25% έχει αυξηθεί το κόστος κατασκευής – Προθεσμίες εξπρές δίνουν οι προμηθευτές
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.