Πρόστιμο 120.000 λιρών επιβλήθηκε στη Μάντσεστερ Σίτι από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αγγλίας (FA), επειδή οι παίκτες της περικύκλωσαν τον διαιτητή κατά τη διάρκεια της ισοπαλίας (3-3) εναντίον της Τότεναμ στην Premier League, νωρίτερα αυτό το μήνα.
Αρκετοί παίκτες της Σίτι περικύκλωσαν τον διαιτητή Σάιμον Χούπερ στο παιχνίδι στις 3 Δεκεμβρίου, επειδή σταμάτησε το παιχνίδι ενώ ο Τζακ Γκρίλις βρισκόταν τετ α τετ , δίνοντας ένα φάουλ στον Έρλινγκ Χάαλαντ.
«Η Μάντσεστερ Σίτι FC παραδέχτηκε ότι απέτυχε να διασφαλίσει ότι οι παίκτες της που συμπεριφέρθηκαν με απρεπή τρόπο κατά τη διάρκεια του 94ου λεπτού. Μια ανεξάρτητη ρυθμιστική επιτροπή επέβαλε αυτήν την κύρωση μετά από ακρόαση», ανακοίνωσε σήμερα (18/12) η FA.
Διαβάστε επίσης:
Βόμβα έξω από την έδρα των ΜΑΤ: Με ζελατοδυναμίτιδα μέσα σε τάπερ θέλησαν να χτυπήσουν
Η ημέρα που ο Μέσι ανέβηκε με την Αργεντινή στην κορυφή του κόσμου
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- BriQ Properties: Πούλησε δύο ακίνητα σε Βόλο και Αθήνα για πάνω από 4,8 εκατ. ευρώ
- Aktor: Το εύρος απόδοσης για το ομόλογο έως 140 εκατ. ευρώ διαμορφώνεται στο 4,7% – 5%
- Goldman Sachs: Στο 5% ανέβασε την πρόβλεψη για την οικονομική ανάπτυξη της Κίνας το 2025
- Η μινωική Κρήτη στις δέκα σπουδαιότερες ανακαλύψεις στον κόσμο για το 2025