• sports

    Euroleague: Δεν πάρθηκε απόφαση για οριστική διακοπή στην τηλεδιάσκεψη

    • NewsRoom


    Τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στους ιθύνοντες της Euroleague και τις 11 ομάδες, που έχουν εγγυημένα συμβόλαια πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, με επίκεντρο του ενδιαφέροντος φυσικά στο μέλλον της διοργάνωσης, η οποία έχει «παγώσει» λόγω του κορονοϊού.

    Επρόκειτο ενδεχομένως για το πιο κρίσιμο meeting στην μέχρι τώρα ιστορία της Euroleague και πλέον αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις.

    Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν οι Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος ενώ οι Γιώργος Σκινδήλιας και Νίκος Λεπενιώτης, εκπροσώπησαν την πλευρά του Ολυμπιακού.

    Κατά την διάρκεια της τηλεδιάσκεψης ακούστηκαν όλες οι απόψες των εκπροσώπων των ομάδων. Ορισμένες εξ αυτών έκανα λόγο για οριστική διακοπή της EuroLeague, όμως το πιο πιθανόν είναι να προχωρήσουν σε μια νέα παράταση αφού η διοργανώτρια αρχή επιθυμεί να εξαντληθούν όλες οι εναλλακτικές και εξεταστούν όλες οι πιθανές επιλογές ώστε να ολοκληρωθεί η σεζόν.

    Αυτό υποστήριξε άλλωστε και από τη πλευρά του ο πρόεδρος και εκτελεστικός διευθυντής της Euroleague Τζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος κατέστησε σαφές ότι πρόθεσή της διοργανώτριας αρχής είναι να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για να συνεχιστεί και να ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά.

    Θυμίζουμε, πάντως πως ο πρόεδρος της Ένωσης Παικτών της EuroLeague, Μπόστιαν Νάχμπαρ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι οι παίκτες δεν είναι δυνατόν να επιστρέψουν στους αγώνες πριν από τα τέλη Μαΐου, τονίζοντας πως «είμαστε πιο κοντά στην οριστική διακοπή της σεζόν κάθε μέρα που περνάει»!



    ΣΧΟΛΙΑ