• Κριστιάνο Ρονάλντο

    sports

    EURO 2021: Φαβορί & εκπλήξεις για τον… πρώτο σκόρερ!

    • NewsRoom

    Το Euro αρχίζει στις 11 Ιουνίου! Μεγάλο ραντεβού, κόσμος που διψάει για μπάλα και έστω και με περιορισμούς, θα ξαναδούμε φιλάθλους στα γήπεδα. Μεγάλες στιγμές για όλους τους φίλους του αθλητισμού και ειδικότερα του ποδοσφαίρου. Αυτά τα ραντεβού όμως είναι σημαντικά και για τους φίλους του στοιχήματος. Ήδη στο app της Betshop βρίσκετε πάρα πολλά ειδικά στοιχήματα για ομίλους, παίκτες και ό,τι μπορείτε να φανταστείτε!

    Παραδοσιακά οι τζίροι στις νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα εκτοξεύονται σε τέτοιες διοργανώσεις, ενώ αυξάνεται σημαντικά και ο τζίρος στα μακροχρόνια ειδικά στοιχήματα.

    Σε αυτό το άρθρο θα σταθούμε στο πρώτο κανόνι του Euro, στον πρώτο σκόρερ δηλαδή της διοργάνωσης μέσα από μία προσέγγιση, τόσο αθλητική, όσο και στοιχηματική, σύμφωνα με τις αποδόσεις που ήδη υπάρχουν στις πλατφόρμες των νόμιμων μπουκ.

    Η αγία τριάδα

    Σε τέτοια στοιχήματα οι μονοψήφιες αποδόσεις (όταν υπάρχουν) δίνονται σε μεγάλα φαβορί. Μην ξεχνάτε ότι το ρίσκο που παίρνετε σε αυτές τις αγορές είναι μεγάλο, οπότε καλό είναι να είστε απαιτητικοί και με τις αποδόσεις πάνω στις οποίες θα ρισκάρετε το κεφάλαιό σας.

    Ο Ρομέλου Λουκάκου λοιπόν δίνεται ως πρώτο φαβορί με απόδοση στο 7.00. Ο Βέλγος είδε την καριέρα του να εκτοξεύεται στην Ίντερ υπό την καθοδήγηση του Κόντε. Μπορεί μάλιστα να ακολουθήσει τον Ιταλό στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Περιμένουμε από αυτόν ένα μεγάλο τουρνουά, αλλά μην ξεχνάμε ότι στο Βέλγιο μπορούν να σκοράρουν πολλοί παίκτες.

    Για τον Χάρι Κέιν δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ξανά πρώτος σκόρερ στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή τη φορά και πρώτος στις ασίστ. Αν δεν είχε το μυαλό του στην ενδεχόμενη μεταγραφή του με αποχώρηση από την αγαπημένη του Τότεναμ, τότε το 8.00 θα είχε αξία ως απόδοση για πρώτος σκόρερ.

    Και η δυνατή τριάδα στις μονοψήφιες αποδόσεις κλείνει με τον Εμπαπέ. Ο Γάλλος είναι ένα φαινόμενο με έναν μοναδικό συνδυασμό τεχνικής κατάρτισης και αθλητικών προσόντων. Η Γαλλία μάλιστα δίνεται ως πρώτο φαβορί για τον τίτλο και ενδεχομένως να φτάσει δηλαδή μακριά στη διοργάνωση και ο Εμπαπέ να παίξει αρκετά. Υπάρχει όμως και ο Μπενζεμά ξανά και μπορεί να του… κλέψει κάποια γκολ. Σε κάθε περίπτωση ο Γάλλος αστέρας της Παρί προσφέρεται στο 9.00.

    Ο Ρονάλντο

    Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι μία κατηγορία μόνος του. Μπορεί τα χρόνια να έχουν περάσει, να μην έχει κάνει καλή χρονιά φέτος στη Γιούβε, αλλά είναι άλλη κλάση. Ο Σάντος στηρίζει τα πάντα στην Πορτογαλία στην άμυνα και μπροστά ότι κάνει ο CR7. Αυτό τον βοηθά να μονοπωλεί τα γκολ. Η απόδοση να είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης πληρώνει στο 10.00.

    Οι υπόλοιποι δυνατοί διεκδικητές

    Από εκεί και πέρα συναντούμε πολλά αστέρια, άλλους με αποδόσεις που έχουν αξία κι άλλους που ρεαλιστικά δεν έχουν πολλές ελπίδες, ή για να το πούμε πιο απλά, το ρίσκο δεν έχει και μεγάλη αξία. Ας αναφερθούμε στο τι έχουμε ξεχωρίσει:

    Ο Λεβαντόφσκι σκόραρε κατά ριπάς με την Μπάγερν, έσπασε όλα τα ρεκόρ. Αν η Πολωνία προχωρήσει, τότε ο Λέβα έχει πιθανότητες. Στο 18.00 πληρώνει ο σταρ των Βαυαρών για να κάνει επιτέλους μία μεγάλη διοργάνωση με τη χώρα του.

    Ο Γκριεζμάν θα παίξει πίσω από Μπενζεμά και Εμπαπέ. Ο Γάλλος δεν έκανε καλή σεζόν με την Μπάρτσα, αλλά με το στυλ που παίζει ο Ντεσάν δεν αποκλείεται να είναι η έκπληξη των τρικολόρ.

    Αν βγει πρώτος σκόρερ και τον έχει εμπιστευτεί κάποιος παίκτης του στοιχήματος, τότε θα πληρωθεί στο 20.00

    Και οι εκπλήξεις

    Το 2016 η Ουαλία με ηγέτη τον Μπέιλ έφτασε στα ημιτελικά. Ο Ουαλός σταρ δίνει ίσως την τελευταία ποδοσφαιρική του παράσταση, αφού ενδέχεται να σταματήσει το ποδόσφαιρο μόλις στα 31 του. Αν κάνει την υπέρβαση η χώρα του, τότε αυτός που είναι αδιαμφισβήτητη κλάση, εκτελεί πέναλτι και φάουλ θα σκοράρει και μάλιστα αρκετά. Υπάρχει και η απόδοση στο 50.00 που προκαλεί ίλιγγο.

    Ο Κρίστιαν Έρικσεν έβαλε πέντε γκολ σε οκτώ ματς στα προκριματικά για τη Δανία και ήταν ο πρώτος σκόρερ της χώρας τους. Ο σταρ της Ίντερ έρχεται με φοβερές εμφανίσεις από τον Ιανουάριο και μετά, η Δανία είναι σε βατό όμιλο για να περάσει και η απόδοση για να κάνει τη μεγάλη έκπληξη πληρώνει στο ακόμη μεγαλύτερο 100.00!!!

    Ας κλείσουμε λοιπόν με αυτό το ολοστρόγγυλο νούμερο και ας ετοιμαστούμε να απολαύσουμε ποδοσφαιρική πανδαισία.