• sports

    Euro 2020: Η πρώτη φωτογραφία του Έρικσεν από το νοσοκομείο


    Την πρώτη ανάρτηση στα social media, μετά την κατάρρευσή του στη μέση του γηπέδου κατά τη διάρκεια του αγώνα της Δανίας στο Euro 2020, έκανε ο Κρίστιαν Έρικσεν.

    Ο διεθνής ποδοσφαιριστής της Δανίας, ο οποίος υπέστη καρδιακή ανακοπή και σώθηκε από την παρέμβαση του ιατρικού τιμ των Δανών, αλλά και τη γρήγορη αντίδραση του αρχηγού και συμπαίκτη του, Σίμον Κιάερ, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να χαρακτηρίζεται ως «σταθερή».

    Από το κρεβάτι του νοσοκομείου, ο Έρικσεν μοιράστηκε μια σέλφι φωτογραφία και ενημέρωσε τον κόσμο ότι είναι καλά.

    «Πολλά ευχαριστώ για τα γλυκά και απίστευτα χαιρετίσματα και μηνύματα από κάθε γωνιά του κόσμου. Σημαίνουν πολλά για εμένα και την οικογένειά μου.

    Είμαι καλά, κάτω από αυτές τις συνθήκες. Έχω ακόμη να περάσω από κάποιες εξετάσεις στο νοσοκομείο, αλλά νιώθω καλά. Τώρα θα πανηγυρίσω τα παιδιά της Εθνικής Ομάδας της Δανίας για τους επόμενους αγώνες. Παίξτε όλοι για την Δανία!», έγραψε στη λεζάντα της εικόνας.

    Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση, με την ανάρτησή του μέσα σε μόλις μια ώρα να έχει ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο likes και να πλησιάζει ήδη τα 2.

    Δείτε την ανάρτησή του στο Instagram:

     

    View this post on Instagram

     

    A post shared by Christian Eriksen (@chriseriksen8)

    Διαβάστε επίσης:

    Αιφνίδια καρδιακή ανακοπή: Ποια είναι τα ύποπτα σημάδια

    Euro 2020: Σταθερή η κατάσταση του Δανού μέσου Κρίστιαν Έρικσεν

    «Είμαι καλά» είπε ο Έρικσεν στους συμπαίκτες του



    ΣΧΟΛΙΑ