• sports

    Euro 2020: Σταθερή η κατάσταση του Δανού μέσου Κρίστιαν Έρικσεν

    Κρίστιαν Έρικσεν


    Σε σταθερή κατάσταση και έχοντας ξαναβρεί τις αισθήσεις του συνεχίζει να νοσηλεύεται ο μέσος της Εθνικής Δανίας Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος κατέρρευσε κατά τη διάρκεια του αγώνα της εθνικής του ομάδας με την Φινλανδία το Σάββατο, στο πλαίσιο των αγώνων του Euro 2020.

    Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας της Δανίας, ο Έρικσεν θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις, παραμένοντας στο νοσοκομείο. Νωρίτερα σήμερα το πρωί κατά την επικοινωνία του με την Ομοσπονδία έστειλε και τους χαιρετισμούς του στους συμπαίκτες του.

    Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Δανίας:

    «Τελευταία νέα: Σήμερα το πρωί μιλήσαμε με τον Κρίστιαν Έρικσεν, ο οποίος έστειλε τους χαιρετισμούς του στους συμπαίκτες του. Η κατάστασή του είναι σταθερή και συνεχίζει να νοσηλεύεται για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις. Η ομάδα και το προσωπικό της εθνικής, έλαβε βοήθεια διαχείρισης κρίσης και θα συνεχίσουν να στέκονται ο ένας για τον άλλο, μετά το χθεσινό περιστατικό. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους για τους εγκάρδιους χαιρετισμούς που έστειλαν στον Κρίστιαν Έρικσεν, οπαδούς, παίκτες, τις βασιλικές οικογένειες της Δανίας και της Αγγλίας, διεθνείς ομοσπονδίες, ομάδες κλπ. Να στέλνετε τα μηνύματά σας στην Αθλητική Ομοσπονδία Δανίας και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φτάσουν όλα στον Κρίστινα και την οικογένειά του».



    ΣΧΟΛΙΑ